bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Візьми участь у вікторині “Магістр Онляндії”
08.11.2009

Онляндія — спільна ініціатива програми Microsoft «Партнерство в навчанні», соціально відповідальних комерційних структур, неурядових організацій, за підтримкою громадського-соціальних діячів.

«Онляндія: безпечна веб-країна» запрошує вас взяти участь у захоплюючій вікторині «Магістр «Онляндії». Ставши учасником, ви більше дізнаєтесь про безпечне використання Інтернету, отримаєте позитивні емоції і, звичайно ж, приємні подарунки та сувеніри.

Кожного місяця у вас буде можливість проявити винахідливість, увагу та кмітливість, правильно відповісти на питання місяця і стати Магістром «Онляндії». До речі, відповіді на питання вікторини можна знайти на сайті «Онляндія: безпечна веб-країна».   

Цей сайт містить матеріали для дітей, батьків і вчителів (інтерактивні сценарії, короткі тести, готові плани уроків), завдяки яким діти зможуть освоїти основи безпечної роботи в Інтернеті. На сайті подано доступну, практичну інформацію з Інтернет-безпеки, ознайомившись з якою навіть починаючі користувачі зможуть ефективно використовувати ресурси мережі й захистити себе від небажаного контенту.

Заходьте на сторінку конкурсу, грайте і перемагайте!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.