bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національний дебатний турнір із політичних реформ (Київ)
07.05.2018

Протягом 11-12 травня в приміщенні Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» ім. І. Сікорського проходитиме Національний дебатний турнір із політичних реформ. Команди-переможці регіональних відбіркових дебатних ігор із 30 українських міст зійдуться у вирішальній ораторській битві в Києві. Дедлайн - 10 травня 2018 року.

Команди з 30 українських міст добиратимуть аргументи, демонструватимуть ораторські здібності, аби вибороти звання чемпіона та отримати головний приз – коштовні подарункові сертифікати від партнерів турніру.

До участі запрошуються студенти ВНЗ з Києва. Студенти, які навчаються на 1-2 курсі, можуть зареєструвати свою команду з двох осіб та боротисяся за призи (дедлайн 10 травня)

Форма для реєстрації

У перший день відбудеться дискусія «Політичні реформи в Україні: всі «За» і «Проти» за участі народних депутатів, журналістів та експертів із національних реформ. 

Дебатні відбіркові ігри та фінал відбудуться 12-го травня 2018 року. 

Гра дебати націлені на підвищення свідомості та політичної просвіти молоді, залучення її до дискусії про політичні реформи, розвиток потенціалу та творчих здібностей. Інтелектуальні битви відбуватимуться за британським форматом на теми:

  • Виборчої реформи;
  • Державного фінансування політичних партій
  • Антикорупційної реформи
    та суміжних тем, що стосуються сучасних політичних реформ в Україні.

Дебатний турнір проходить у межах проекту «Активна Громада: право вибору» Інституту «Республіка».

Акредитація ЗМІ за посиланням або за телефоном – 050-195-21-24 (Лідія)

Примітка. Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та за консультаційної підтримки проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!».АФІШКА

Контакти

  • Інститут “Республіка”
  • [email protected]
  • (097)394-32-15
  • http://inrespublica.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.