bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на «Кращий урок з Фінансової грамотності»
03.05.2018

Центр «Розвиток КСВ» запрошує викладачів українських ВНЗ взяти участь у конкурсі на кращий урок з фінансової грамотності. Конкурс проходить в рамках проекту «Фінансова грамотність для студентів неекономічних спеціальностей». Дедлайн - 10 травня 2018 року.

Фінансова грамотність є надзвичайно важливою для життєвого успіху у 21 столітті. Конкурс проводиться з метою поглибленого вивчення теми фінансової грамотності та отримання практичних навичок студентами, а головне – задля зміни моделі викладання фінансової грамотності для молоді.

Викладачі усіх ВНЗ України можуть подати заявку на участь у конкурсі індивідуально або як команда і підготувати методичні розробки уроку (конспект та допоміжні матеріали) на одну із запропонованих тем фінансової грамотності:

  1. Фінансове планування життя;
  2. Планування великих подій;
  3. Планування великих покупок;
  4. Розумні покупки;
  5. Пасивні джерела доходу;
  6. Як захистити себе від фінансових махінацій;
  7. Відкриття власної справи;
  8. Власна тема Учасника / команди.

Викладачі та викладацькі команди, які бажають взяти участь у конкурсі повинні до 10 травня 2018 року заповнити реєстраційну форму.

Повідомлення про результати відбору команди буде опубліковано 22 травня 2018 року на сайті csr-ukraine.org, а також електронним листом на вказану в заявці Учасника адресу.

Журі конкурсу відбере 15 фіналістів, які будуть запрошені на Конференцію «Фінансова грамотність у ВНЗ: з чого починати» 5 червня 2018 року в Києві. Фіналісти презентують свої роботи учасникам конференції, які також голосуватимуть за кожен урок протягом заходу.

Автори 8 кращих уроків отримають можливість студійного відеозапису уроку та поширення онлайн. А три переможці конкурсу отримають грошові призи в розмірі 5000 гривень (сума вказана з урахуванням податків).

Детальні умови конкурсу в Положенні на сайті.

Центр «Розвиток КСВ» - експертна організація, що була заснована у 2008 році. Мета діяльності – впроваджувати соціальну відповідальність задля системних і якісних змін в Україні. Організація працює над 4-ма пріоритетними напрямами: КСВ в кризові часи, розвиток освіти, кар’єрного консультування і STEM, нефінансова звітність муніципалітетів. 

Контакти

  • Центр “Розвиток КСВ”
  • [email protected]
  • (044) 292-02-48
  • www.csr-ukraine.org
  •  https://www.facebook.com/CSRUkraine/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.