bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсні торги на закупівлю послуг з медичних та лабораторних досліджень
26.04.2018

Громадська організація «Ера Милосердя» оголошує конкурсні торги на закупівлю послуг з медичних та лабораторних досліджень. Закупівля необхідна для  медичного обстеження клієнтів проекту «Поліпшення виявлення випадків ВІЛ-інфекції  та  доступу до лікування серед людей, що вживають ін'єкційні наркотики в Україні» - «Допомога без кордонів», грант № 128-CDC-18-A. Дедлайн - 9 травня 2018 року.

Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг 

Назва

Кількість

Додаткова інформація (термін придатності/номер лоту/додаткові характеристики/інше)

1.

Медичні дослідження

121

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Термін постачання товарів, виконання робіт та надання послуг

Щомісячно, протягом 12-31 березня 2019 року.

Обов’язкові технічні вимоги до товарів, робіт та послуг

Документи, які підтверджують відповідність технічним вимогам

До складу медичних досліджень повинні входити наступні складові:

 

Біохімічні дослідження:

Загальний аналіз сечі

Загальний аналіз крові (розгорнутий)

Печінкові проби:

Білірубін загальний

Аланінамінотрансфераза (АЛТ)

Аспартатамінотрансфераза (АСТ)

Тимоловая проба

Загальний білок

Альбумін,

Амілаза,

Глюкоза

Холестерин

Сечовина

Креатинін

   Ультразвукове дослідження черевної  порожнини (УЗІ)

Цінова пропозиція, Додаток 1 до Цінової пропозиції

Безготівковий розрахунок, бажано  здійснювати без ПДВ

 

Наявність списку запропонованих досліджень  або анологичних за якістю

 

 

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника товарів або виконавця робіт та послуг

Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам

Право на здійснення підприємницької діяльності

1.) Підприємства (ТОВ, ВАТ, ЗАТ, Приватні підприємства тощо) копії свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в якому зазначаються основні види діяльності, свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість (у разі наявності) та ліцензії (якщо вид діяльності ліцензується);

2.) Фізична особа - підприємець (ФОП) на єдиному податку – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в якому зазначаються основні види діяльності, свідоцтва про сплату єдиного податку (зареєстрованих до 2014 року) або Витяг з реєстру платників єдиного податку (для зареєстрованих з 01.01.2014 року), платіжка про сплату єдиного податку за попередній/поточний період (рекомендовано), ліцензії (якщо вид діяльності ліцензується);

3.) Фізична особа - підприємець (ФОП) на загальній системі оподаткування – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в якому зазначаються основні види діяльності, довідки з податкового органу про систему оподаткування, ліцензії (якщо вид діяльності ліцензується).

 Склад цінової пропозиції:

  1. Цінова пропозиція у формі Додатку 1 до Цінової пропозиції, рахунку-фактури, пропозиції, прайс-листа, офіційного листа, тощо;

  2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (див. таблиці вище).

Правила оформлення тендерної пропозиції учасника:

1.        Учасники мають подавати пропозиції у письмовому вигляді особисто або кур‘єрською поштою. Тендерні пропозиції, що надійдуть електронною поштою розглядатися не будуть.

2.        Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особи, то печаткою та підписом уповноваженої особи. До тендерної пропозиції повинні додаватись документи, які посвідчують право такої уповноваженої особи підписувати тендерну пропозицію (наказ про призначення керівника або довіреність).

3.        Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.

4.        Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.

5.        Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 60 календарних днів з дати розкриття тендерних пропозицій.

6.        Тендерна пропозиція має бути поміщеною у конверт формату А4, який на лініях склеювання має бути промаркований печаткою учасника у декількох місцях, аби виключити можливість несанкціонованого ознайомлення із вмістом конверту до настання дати розкриття організацією тендерних пропозицій.

7.        У разі, якщо тендерна пропозиція надійшла після спливу кінцевого терміну приймання тендерних пропозицій, то конверт з такою тендерною пропозицією не розкривається і повертається організацією на адресу відправника.

8.        До участі у оцінці тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.

 Підписанням та поданням своєї цінової пропозиції учасник погоджується з наступним:

Учасник ознайомлений з Кодексом поведінки постачальників.

участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників місцевої закупівлі забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати закупівлі буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації

 Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з постачальниками (Зверьков Костянтин Станіславович, керівник та відповідальний за закупівлі  ГО «Ера Милосердя»,

 mailto: [email protected]  Tel: +38 (048) 712 00 85;  0637637941 ).

Цінові пропозиції приймаються за адресою:

 м. Одеса  65069, вул. Героїв  оборони Одеси  68, офіс 7-б ,  до   9  травня  2018 року до 18.00 (включно).

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників:

 «9» травня 2018 року, до 18.00  год.  за київським часом.

Розкриття тендерних пропозицій учасників торгів відбудеться:

 «11» травня  2018  року, о 14 год. 00 хв. за київським часом за адресом:

 м. Одеса, вул. Героїв оборони Одеси 68, офіс 7-б

До участі у процедурі розкриття тендерних пропозицій запрошуються всі учасники, які подали тендерні пропозиції, або їх уповноважені представники (при собі мати документи, що посвідчують повноваження та особу). Відсутність учасника або його уповноваженого представника під час процедури розкриття тендерних пропозицій не є підставою для відмови в розкритті чи розгляді тендерної пропозиції.

Методика обрання переможця конкурсних торгів. Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора конкурсних торгів обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною та учасник, який подав таку тендерну пропозицію, оголошується переможцем конкурсних торгів.

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться, протягом 5 робочих днів з дати закриття тендерних пропозицій з можливістю подовження цього строку за необхідності письмового уточнення інформації, яка міститься у тендерних пропозиціях, не більше ніж на 5 днів. Копії всіх документів за результатами даного конкурсу будуть надсилатись організації-донору на затвердження. Після затвердження останньою вони можуть бути оприлюднені. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надіслання відповідних повідомлень всім учасникам конкурсних торгів поштою або електронною поштою.

Додаткова інформація (у разі необхідності).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.