bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Що таке демократія?
09.10.2008

Конкурс – це нова ініціатива, підтримана безпрецедентним партнерством між недержавними та молодіжними організаціями, індустрією кіно, вищими навчальними закладами та Державним департаментом США.

В результаті конкурсу буде обрано сім відео – переможців по одному з регіонів світу – Південна Африка, Східна Азія та Тихоокеанський регіон, Європа, Північна Африка та Близький Схід, Південна та Центральна Азія, Західна Півкуля, та одне анонімне відео. Фільми-переможці буде обрано в результаті всесвітнього онлайн голосування. Платформу для відео надає YouTube (www.youtube.com/democracychallenge).

Переможці візьмуть участь у показах їх відеофільмів у Голівуді, Нью Йорку та Вашингтоні (округ Колумбія), організованих Гільдією режисерів та Асоціацією кінемтографістів США. У Нью Йорку та Голівуді переможці зможуть відвідати зйомки кіно та телевізійних фільмів, зустрінуться з режисерами, агентами та спеціалітам из нових медіа засобів. Також вони отримають квитки в парк Юніверсал Студіос у Лос Анджелесі.

Останній термін подачі відеофільмів – 31 січня 2009 року.

Більш детальну інформацію та правила конкурсу можна знайти на: http://www.videochallenge.america.gov/

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.