bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Social Impact Award: проекти, які змінюють світ на краще
25.04.2018

У лютому, вперше в Україні, розпочала свою роботу міжнародна освітня програма та конкурс для молодих соціальних підприємців Social Impact Award. Початок конкурсу - 15 лютого, дедлайн - 15 травня 2018 року.

Social Impact Award - міжнародна програма з розвитку соціального підприємництва для молоді, яка проходить одночасно в 20 країнах світу. Оператором програми в Україні є Українська соціальна академія. SIA є річною програмою, куди входить освітній цикл і конкурс проектів в сфері соціального підприємництва на отримання стипендій. Фіналісти конкурсу обираються журі на основі поданих заявок і візьмуть безкоштовну участь в 3-х місячній інкубаційній програмі, де разом з експертами та наставниками будуть працювати над реалізацією бізнес-плану. Три найкращі проекти за результатами інкубаційної програми отримують грошову премію і візьмуть участь у міжнародній зустрічі призерів програм SIA різних країн. 

Social Impact Award - це шлях від «Я хочу реалізувати себе і змінювати світ на краще, але не знаю, з чого почати» до «У мене є свій проект, який я хочу втілити в життя, і я запустив пробну версію».

Social Impact Award Ukraine для молодих людей віком 17-25 років, які: хочуть познайомитись з соціальним підприємництвом як таким; мають ідею соціального підприємства; хочуть масштабувати свій соціальний бізнес, який тільки-тільки заснували. Але є важлива умова – проект не повинен мати іншої фінансової підтримки чи бути фіналістом інших освітньо-конкурсних програм.

Можливість безкоштовно пройти інкубаційну програму по запуску бізнесу отримають 15 фіналістів конкурсу. Вона буде проходити з 16 червня по 1 вересня 2018 року дистанційно і з очними зустрічами в Києві та онлайн голосуванням за проекти. Останнім етапом відбору стане очне представлення результатів інкубаційної програми на Форумі соціальних підприємців у Києві на початку жовтня. Журі обере трьох переможців, кожен з яких отримає стипендію у розмірі 1,5 тис. євро, а найкращий візьме участь у зустрічі призерів конкурсу  SIA в Грузії.

Вигоди, які пропонує SIA Ukraine спільно з УСА – це доступ до навчальних програм Української соціальної академії; включення до найбільшої в Європі мережі по розвитку соціального підприємництва; команди переможці отримують 2-місячний супровід, щоб до кінця 2018 року відкрити свій бізнес; 3 переможці отримують стипендію на розвиток свого соціального підприємства; якісне навчання протягом року.

15 лютого відкрився прийом заявок на конкурс, дедлайн - 15 травня 2018 року. Детальніша інформація:  Українська соціальна академія  та Social Impact Award Ukraine.

Контакти

  • Українська Соціальна Академія
  • [email protected]
  • 068 931 01 21
  • https://www.facebook.com/socialimpactawardukraine/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.