bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

XI Декламаторський конкурс польської поезії та прози
30.01.2018

Метою конкурсу є промоція польської літератури в Україні, а також інтеграція українців і поляків, вдосконалення артистичних вмінь, зіставлення творчих досягнень. Дедлайн - 18 лютого 2018 року.

Департамент культури Луцької міської ради, Центр культури в м. Любліні, Товариство польської культури на Волині ім. Тадеуша Костюшка оголошують відбір на участь у XI Декламаторському конкурсі польської поезії та прози для мешканців України. Захід відбудеться під патронатом Генерального консула Республіки Польща у Луцьку, Президента міста Люблін та Луцької міської ради.

Загальні засади

1. XІ Декламаторський конкурс польської поезії та прози для мешканців України відбудеться 23 лютого 2018 р. Місце проведення – Палац культури міста Луцька (м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького,1). 

2. Метою конкурсу є промоція польської літератури в Україні, а також інтеграція українців і поляків, вдосконалення артистичних вмінь, зіставлення творчих досягнень.

3. Лауреати, відібрані на конкурсі у Луцьку, візьмуть участь у XІ Польсько-українських зустрічах майстрів слова у м. Луцьк (13-14 квітня 2018 року).

4. Лауреати X Польсько-українських зустрічей майстрів слова допускаються до участі у фіналі XІ Польсько-українських зустрічах майстрів слова без проходження конкурсного відбору.

Умови участі

Учасник повинен:

- мати повні 15 років;

- підготувати репертуар, який даний учасник не представляв у попередніх конкурсах;

- до репертуару мають входити твори польської літератури на польській або українській мові.

- виконавець може представляти лише одну інституцію (наприклад, навчальний заклад, будинок культури чи клуб);

- зголошення до участі відбувається до 18 лютого 2018 року шляхом заповнення АНКЕТИ УЧАСНИКА, яку можна надіслати на електронну адресу [email protected] (у Варшаві), або заповнити в телефонному режимі зателефонувавши за номером +380979874574 – Софія Муляр;

Конкурсні категорії

А. ДЕКЛАМАТОРСЬКИЙ ТУРНІР

1. Репертуар учасників має складатися з 2 поетичних творів чи їх фрагментів, або з 1 поетичного твору та 1 фрагменту прози з польської літератури на польській чи українській мові;

2. Про будь-яку зміну репертуару на будь-якому з етапів конкурсу учасники повинні негайно повідомити організаторів;

3. Загальний час виконання не може перевищувати 6 хвилин.

Увага: Перевищення виконавцем часового ліміту може призвести до його виключення з оцінюваних учасників конкурсу.

Контакти

  • Софія Муляр - координатор конкурсу
  • Департамент культури Луцької міської ради, Центр культури в м. Любліні, Товариство польської культури на Волині ім. Тадеуша Костюшка
  • +380979874574

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.