bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс творів есе “Свобода слова: міф чи реальність”
01.11.2009

Центр європейської та євроантлантичної інтеграції при Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького (м. Черкаси, Україна), КМГО “Молода Черкащина”(м. Черкаси, Україна), Молодіжна ініціатива “СтудФормат”(м. Мінськ, Республіка Білорусь), ММГО “Галатея”(м. Чернігів, Україна)

за сприяння

Національного фонду на підтримку демократії (NED)

ОГОЛОШУЮТЬ

МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС ТВОРІВ ЕСЕ “CВОБОДА СЛОВА: МІФ ЧИ РЕАЛЬНІСТЬ”

Шановні друзі! Запрошуємо вас, студентів вищих навчальних закладів м. Черкаси (Україна) та м. Мінськ (Республіка Білорусь), до участі у міжнародному конкурсі студентських робіт із прав людини. Ми чекаємо від Вас творчу роботу (у формі есе) за темою:”Свобода слова: міф чи реальність”.

Загальні вимоги

Робота повинна відповідати темі Конкурсу, бути викладеною у формі твору-есе, тобто у вільній формі, та висвітлювати особисте ставлення конкурсанта і його роздуми щодо однієї із запропонованих тем.

Конкурсна робота має бути надрукована (на вибір: українською, російською чи англійською мовою). Обсяг роботи – до 8000 друкованих знаків, враховуючи пробіли (до 5 сторінок друкованого тексту: шрифт Times New Roman, 12 розмiр, інтервал – 1,5). Робота має складатися із титульного листа та власне тексту твору-есе. На титульному листі необхідно вказати: Ваші ПІБ, адресу, контактний телефон; повну назву закладу, в якому Ви навчаєтесь, курс (факультет, відділення), адресу навчального закладу; ПІБ консультанта (якщо під час написання твору Ви мали консультації), його місце роботи, за наявності – посаду, звання, вчений ступінь консультанта. На першій сторінці, перед текстом твору-есе, необхідно зазначити тему роботи.
Не рекомендується: текст роботи розміщувати на будь-якій стороні титульного листа; а також зазначати у тексті роботи будь-які відомості, що вказують на автора або на його консультанта чи навчальний заклад.

Участь у Конкурсі Для участі в Конкурсі Ви маєте надіслати заповнену Анкету учасника конкурсу (додається) та конкурсну роботу до 20 листопада 2009 року до 18.00 години на електронну пошту: [email protected].

Нагородження фіналістів і переможців Учасники, які ввійдуть до фіналу Конкурсу (плануються 8 студентів з України і 6 студентів із Республіки Білорусь) будуть запрошені до участі у дводенному тренінгу “Свобода слова - невід’ємна складова демократії”, присвяченому завершенню Конкурсу. Тренінг відбудеться 27-29 листопада 2009 в комфортабельному котеджі с. Анріївка Чернігівської області. Організатори покривають витрати учасників, пов’язані з проїздом: м. Черкаси – с. Андріївка, м. Мінськ – с. Андріївка, проживанням і харчуванням та забезпечують роздатковими матеріалами.

Телефон/факс Оргкомітету: +30938584737(Віктор Велівченко) Оргкомітет Конкурсу

Контакти

  • Віктор Велівченко
  • Центр європейської та євроантлантичної інтеграції при Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького
  • [email protected]
  • +30938584737

Коментарі

Тимчук Тарас    5406 днів тому   #  

назва повідомлення нагадала мені університетські роки :))

  •   Пiдписатися на новi
Лілія Дмитренко   5406 днів тому   #  

то Вам пощастило, нас не вправляли у написанні есе

  •   Пiдписатися на новi
Іван Кононенко   5406 днів тому   #  

А що ще нового можна розказати про демократію та ще й у комфортабельному котеджі?економити треба.крізіс на дворі.по нотбуку би краще хлопцям дали і толку було б більше;-)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.