bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Творча молодь, цей конкурс для тебе
08.10.2008

Управління охорони навколишнього природного середовища департаменту ЖКГ та Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго» оголошують конкурс малюнку, присвячений дню Чорного моря “Збережімо цю землю, ці води…” та літературний конкурс ( проза і вірші) для школярів і студентів, присвячений дню Чорного моря «Природа просить захисту».

Участь у конкурсі беруть діти та молодь віком від 7 до 21 року (школярі та студенти). Порядок проведення конкурсу передбачає визначення і присудження призових місць: І місце, ІІ місце, ІІІ місце. Конкурсні роботи можуть бути виконані за такими жанрами: живопис, графіка. Підсумки літературного конкурсу«Природа просить захисту» Будуть расподілятися на три вікові категорії: - від 7 до 12 років; - від 13 до 17 років; - від 18 до 21 року.

Порядок проведення конкурсів передбачає визначення і присудження призових місць: І місце, ІІ місце, ІІІ місце у кожній віковій категорії. Конкурсні роботи можуть бути як в прозі та віршовані. . Конкурсні роботи подаються до 25 жовтня 2008 року за адресою м. Миколаїв, вул. Велика Морська, 92, т. 35-54-43.

Конкурсна робота повинна мати супроводжувальний лист у якому вказуються: - прізвище та ім’я конкурсанта; - місце проживання; - рік народження конкурсанта; - навчальний заклад; - назва конкурсної роботи; - на конкурс подаються письмові роботи молоді обсягом не більше 10 сторінок комп’ютерного тексту (формат А-4, розмір шрифту 14). Оргкомітет конкурсу

Контакти

  • Ольга Криницька
  • Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго»
  • [email protected]
  • 80512352771

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.