bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з розробки комунікаційної стратегії (2018-2020 роки)
28.12.2017

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація сприяння самоорганізації населення» в рамках своєї поточної роботи та статутної діяльності оголошує тендер на розробку комунікаційної стратегії на 2018-2020 роки. Дедлайн подання пропозицій – 20 січня 2018 року. 

Асоціація є спеціалізованим громадським об’єднанням, яке сприяє взаємодії громадян за місцем проживання та здійсненню їхнього впливу на владу через різні механізми громадської участі та здійснення аналітичної діяльності в межах місії організації.

Місією Асоціації є: сприяння розбудові демократії та спроможних громад в Україні через розвиток самоорганізації та створення дієвої системи громадської участі у справах місцевого значення.

Бачення Асоціації щодо стану громади як головного об’єкту, на який спрямована діяльність Асоціації: «Громада є добре організованим, самоврядним та самодостатнім суб’єктом впливу на поліпшення якості життя людей на основі впровадження європейських демократичних стандартів».

Цільовою аудиторією Асоціації є:

  • первинні благонабувачі (безпосередньо отримують користь) – члени Асоціації, ОСНи та НУО. Ця група складається з різних по своєму рівню розвитку та організаційному потенціалу об’єднань громадян та неформальних груп, що діють у сфері розвитку громад і допомагають органам місцевого самоврядування та іншим органам публічної влади на місцях. Ця мережа була сформована у процесі розвитку ресурсних центрів для ОСНів – рухові, який очолила Асоціація.
  • вторинні благонабувачі органи влади на місцях, клієнти членів Асоціації, місцеві громади. Потреби групи: вирішення поточних проблем їх життєдіяльності на місцевому рівні;
  • стейкхолдери – всі, хто опікується питаннями місцевого розвитку (центральні та місцеві органи влади, інші НУО, міжнародні організації, аналітичні та дослідницькі структури, донорські організації, бізнес-структури).
  • бенефіціари – активні мешканці громад. Їхні потреби: зміни в житті громад, які б відповідали їх очікуванням самодостатності на місцевому рівні.

До участі у тендері запрошуються організації або фізичні особи, що працюють у сфері розробки стратегічних маркетингових проектів, іміджевих програм, формування комунікацій у громадському секторі тощо.

Для участі у тендері апліканти мають до 20 січня 2018 року подати до Асоціації заявку на участь у тендері у довільній формі на адресу вул. Маразліївська 38, м. Одеса, 65014 або на адресу електронної пошти [email protected]. Контактна особа - Златіна Катерина.

Заявка має містити таку інформацію:

• Назва організації, правовий статус, ПІП відповідальної особи та контактна інформація або дані фізичної особи (адреса, телефон, факс, електронна пошта)

• Опис попереднього досвіду роботи, (максимум 1 сторінка) та лінки на реалізовані проекти (по можливості).

• Пропоноване концептуальне бачення стратегії (півсторінки).

• Бюджет та терміни виконання роботи.

• Додаткова інформація, яка буде важливою при розгляді тендерних пропозицій.

Заявка підписується керівником організації та скріплюється печаткою.
Мінімальні вимоги до потенційних виконавців:

• Досвід роботи у відповідній сфері не менше трьох років.

Більш детальну інформацію про організацію Ви зможете отримати завітавши на сайти Асоціації: samoorg.com.ua та acsa.com.ua

Про результати відбору учасникам тендеру буде повідомлено після 30 січня 2018 року на вказану у заявці адресу електронної пошти.

Запитання прохання надсилати на адресу електронної пошти [email protected].

Контакти

  • [email protected]
  • Всеукраїнська громадська організація «Асоціація сприяння самоорганізації населення»
  • acsa.com.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.