bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс студентських наукових проектів «Охорона та захист прав людини»
05.10.2017

І Міжнародний конкурс студентських наукових проектів «Охорона та захист прав людини». Захід відбудеться 18 листопада 2017 року на базі Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького. Дедлайн - 1 листопада 2017 року.

З метою пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів, набуття та  обміну практичного досвіду студентами вітчизняних та іноземних ВНЗ проводиться І Міжнародний  конкурс студентських наукових проектів.

Особливістю конкурсу є те, що за результатами І Міжнародного конкурсу студентських наукових проектів  кращі  команди за рішенням Міжнародного журі будуть нагороджені Дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, Дипломами в окремих номінаціях, а також спеціальними відзнаками організаторів та пам’ятними цінними подарунками від організаторів та партнерів заходу.

Конкурс наукових проектів проводиться за участю провідних вітчизняних та зарубіжних науковців, юристів-практиків, представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, здобувачів вищої освіти та ін.

У  межах проведеного заходу плануються майстер-класи міжнародних та вітчизняних відомих вчених, юристів-практиків та політиків, представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування за конкретними тематичними напрямами з актуальних проблем охорони та захисту прав людини.

У конкурсі з науковим проектом запрошуються взяти участь здобувачі вищої освіти ВНЗ України та зарубіжних країн. Проект має бути пошуковим та інноваційним за своїм характером, мати наукове й практичне значення, містити положення щодо самостійно виконаного удосконалення окремих теоретичних положень та чинного законодавства з урахуванням позитивного зарубіжного досвіду  та бути спрямованим на вирішення проблем за наступними напрямками:

1. Правова держава як модель організації влади.

2. Сучасний стан та перспективи розвитку цивільно-правової охорони та захисту майнових та особистих немайнових прав.

3. Політика в сфері протидії злочинності.

4. Інформаційна безпека – елемент національної безпеки України.

5. Охорона та захист прав споживачів.

6. Актуальні проблеми децентралізації влади: європейський та світовий досвід.

7. Альтернативні форми вирішення спорів.

8. Професійна етика та психологія діяльності правника.

9. Юридична техніка у побудові правової держави.

10. Проблеми реформування та ефективного функціонування системи правосуддя.

Кожна команда обов’язково проходить реєстрацію в електронній формі та подає проект до 1 листопада 2017 року. Процедура реєстрації передбачає подання організаторам заявки встановленого зразка. Протягом 2-3 днів з моменту відправлення заявки учасники отримують повідомлення щодо її надходження.

Заявки надсилаються на адресу: з поміткою «На конкурс (назва навчального закладу, країна)».

Останній термін подачі проекту (дедлайн) – 1 листопада 2017 року.

Вимоги до оформлення проекту: титульна сторінка, зміст, список скорочень (у разі  необхідності), основний текстдо 25 сторінок (ураховуючи список використаних джерел без урахування додатків), додатки (у разі необхідності); шрифт Times New Roman, кегель 14, стиль – звичайний (normal), інтервал 1,5; поля: ліворуч, знизу та зверху – 20 мм, праворуч – 10 мм; абзац – 12,5 мм, вирівнювання по ширині. Посилання у тексті позначаються у квадратних дужках, наприклад [4, с. 3], [8, с. 25; 9, с. 14].

Усі проекти, які відповідають вимогам конкурсу будуть опубліковані в колективній студентській монографії (друкований варіант якої буде вручено безпосереднім часникам-командам, решта отримають електронний pdf варіант).

Робочі мови: українська, англійська.

Порядок проведення конкурсу:

За результатами відбору 10-ти  командам з кращими  науковими проектами буде надана можливість презентувати науковий проект перед міжнародним журі для визначення переможців (очна участь). Від навчального закладу на конкурсі може бути представлена одна команда (не більше 3 осіб). Команду може представляти один учасник.

Детальний порядок проведення очного захисту (презентації) проектів буде повідомлено окремим листом командам відібраним для очної участі.

УВАГА!

Оргкомітет залишає за собою право відхилення робіт, які не відповідають вимогам або не пройшли перевірку на наявність плагіату.

Не допускаються до розгляду наукові роботи, що мають менше ніж 50% оригінальності тексту.

Організаційний комітет Конкурсузабезпечує команду та її наукового керівника (супроводжуючу особу) безкоштовними проживанням, харчуванням.

Участь в конкурсі є безкоштовною!

Місце проведення: ПВНЗ Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького (Україна, 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 35)

Час проведення:

18.11.2017 р.

9.00-10.00 – реєстрація учасників Конкурсу.

10.00 – початок роботи Конкурсу.

Координати організаційного комітету Конкурсу:

ПВНЗ Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького: Україна, 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 35; www.iful.edu.ua

Контактні особи:

Бабецька Іванна -  моб. +380979217382  e-mail: [email protected]

Острогляд Олександр– моб. +380979042106 e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.