bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перспективи розвитку та взаємодії лівого руху в Україні
18.09.2009

23 вересня 2009 року о 10.00 в приміщенні бізнес-центру "Леонардо" за адресою: м. Київ, вул.Б.Хмельницького, 19-21 (2 поверх, конференц-зал, реєстрація з 09.00) відбудеться Конференції «Лівий рух в Україні. Перспективи розвитку та взаємодії».

До участі у Конференції запрошені керівники партій лівого спрямування та громадських рухів і організацій України, науковці та експерти аналітичних центрів, депутати Європарламенту від лівих сил, представники Лівої партії Німеччини та Фонду Рози Люксембург.

Метою Конференції є обмін досвідом роботи лівих сил та профспілок в умовах сучасної світової фінансово-економічної кризи, сприяння взаєморозумінню та співпраці між лівими партіями та громадськими протестними рухами, створення платформи для постійного діалогу між лівими партіями України та країн Євросоюзу.

На розгляд учасників Конференції, зокрема, будуть запропоновані висновки та пропозиції, розроблені Вищою Школою Професійної Політики на основі серії круглих столів, проведених разом з Фондом Рози Люксембург (Німеччина) у Києві та регіонах України у липні-вересні цього року. У ході цієї роботи представники всіх лівих партій України висловлювали свої погляди щодо діяльності в умовах економічної кризи, яка призвела до скорочення працівників та погіршення їхнього соціального захисту.

Розглядались також перспективи співпраці між партіями та рухами лівого спрямування та роль профспілок у захисті демократії та соціальної справедливості в Україні.

Аккредитація за тел. 80667311361


 

Коментарі

Тимчук Тарас    5426 днів тому   #  

http://www.maximishin.com/pics/2524.jpg

:))))

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.