bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для жінок - переселенок на кращий бізнес-план
08.09.2017

Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам внутрішньо переміщеним особам», який реалізується за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні під патронатом Радника Мінсоцполітики з питань ВПО по Полтавській та Кіровоградській областях, оголошує конкурс на кращий бізнес-план соціального підприємництва та/або самозайнятості для отримання фінансування. Дедлайн - 30 вересня 2017 р.

Фінансування буде здійснюватися Жіночою інвестиційною радою, яка і визначить умови надання коштів (на поворотній або безповоротній основі, на умовах співфінансування тощо).

Умови конкурсу:

  1. До участі запрошуються виключно жінки, які мають статус внутрішньо переміщеної особи.
  2. Бізнес план підприємства (або напрям самозайнятості) має бути соціально спрямованим.
  3. Учасниці мають бути готові до участі в зйомці сюжетів.
  4. Сума фінансування – до 100 тис. грн., термін – за результатами розгляду бізнес-планів.

     Формат конкурсу передбачає 2 етапи: попередній (відбірковий) та заключний під час прямого ефіру на обласній ТРК «Лтава».

      Переможниці конкурсу, крім фінансування, отримають можливість розширити коло ділових партнерів, збільшити кількість споживачів товарів або послуг, які вони будуть надавати, а також залучити додаткове фінансування від інвесторів, яких зацікавлять їх проекти.

Реєстрація учасників за посиланням до 30 вересня. 

Довідки за тел. (050) 274-52-83 Анастасія Шляхтіна;

(097) 559-20-96 Альона Козуб

(0532) 50-03-15; [email protected]

 Конкурс організовує коаліція громадських організацій («Об’єднання жінок переселенок Полтавщини, полтавська  спілка  жінок «Чураївна», «Обласний медіа клуб» та інші) в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам внутрішньо переміщеним особам», який здійснюється  громадською організацією «Інститут гендерних трансформацій» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні та під патронатом Радника Мінсоцполітики з питань внутрішньо переміщених осіб по Полтавській та Кіровоградській областях.

 

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • +380975592096

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.