bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конгрес національних громад України оголошує конкурс на участь у «Європейському таборі»
19.04.2017

Європейський табір – це унікальний освітній простір, основною метою якого є відпочинок і неформальна освіта молодого покоління в атмосфері європейських цінностей.

Через неформальні методи подачі історії, культури, мистецтва, політики, права, що наповнюють тематичні дні проекту, учасники проживають власний досвід буття в демократичному світі. Зокрема, підлітки проведуть вибори до «Європарламенту» табору, підвищать свій рівень екологічної свідомості, у ретроспективі простежать розвиток європейської культури від первісності до постмодерну, матимуть міні-курс з медіаосвіти, проведуть наукові дослідження та експерименти, стануть компетентними з питань європейського співіснування людей різної релігійної та етнічної приналежності.

Місце проведення табору: пансіонат «Славський», Львівська область,  смт. Славске, вул. Устияновича, 35   (http://www.slavsk.com.ua/)

Дати проведення: 4-16 серпня 2017 року.

Детальніше про умови конкурсу та про сам табір за посиланням-

http://www.kngu.org/ru/node/11

Умови конкурсу-http://www.kngu.org/node/37

Вартість участі-http://www.kngu.org/node/38

ВАЖЛИВО: Завдяки фінансовій підтримці благодійних організацій та спонсорів є можливість надання значних індивідуальних знижок для дітей з родин, які мають статус внутрішньо переміщених осіб.

У таборі підлітки матимуть широкий вибір активностей: проектних, пізнавальних, дослідницько-орієнтованих з урахуванням індивідуальних особливостей та уподобань кожного учасника. Ці активні та інтерактивні заняття в ігровій формі розкривають зміст основних принципів демократії в їх історико-культурних і повсякденних проявах, допомагають розвинути  аналітичні та творчі здібності підлітків. У таборі діятимуть різноманітні гуртки, майстер-класи та спортивні секції.

Табір організовуватимуть творці вже відомих та успішних проектів , «Джерела толерантності» та «Європейський табір-2015», «Європейський табір-2016».

 

Контакти

  • +38044 248 36 70
  • +38044 425-97-58 Людмила Бондаренко з 11:00 до 19:00 у робочі дні
  •  мейл[email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.