bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Транскордонні змагання для шкіл в рамках дня Європейської Співпраці - 2017
31.03.2017

Програма Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 запрошує школи, що знаходяться на території Програми, до участі в транскордонних змаганнях для шкіл «Разом збережемо культурну спадщину!» в рамках Дня Європейської співпраці 2017. Дедлайн - 11 травня 2017 р.

Ідея змагань – показати культурне різноманіття прикордонних регіонів та продемонструвати творчий потенціал молодого покоління.

У змаганнях можуть брати участь школи з шести пркордонних областей України: Волинської, Львівської, Закарпатської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської.

Кожна школа організує свою команду, заповнює форму заявки і надсилає її до 11 травня 2017 р. на адресу Представництва Програми у Львові. 

На підставі оцінювання буде вибрано 8 найкращих команд з кожної країни. Обрані команди  з кожної країни зможуть взяти участь у фіналі змагань, що відбудуться у вересні 2017 р. у Білорусі. Організатори кампанії забезпечують учасникам всі витрати, пов’язані з участю у фіналі, в тому числі транспорт, проживання та харчування під час фіналу змагань.

Змагання для шкіл у цьому форматі проводяться вже втретє. Попередні змагання стали чудовою нагодою для того, щоб продемонструвати свої таланти, розважитися і знайти нових друзів а також більше дізнатися про своїх сусідів.

Більше інформації http://www.pbu2020.eu/ua/news/99

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.