bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відео-конкурс від ОБСЄ
27.08.2009

24 серпня, 2009 року Організація з Безпеки і Співробітництва в Європі (ОБСЄ) оголосила відео-конкурс з висвітлення ініціатив у сфері розвитку громадянського суспільства у регіоні ОБСЄ. Конкурс присвячений відзначенню 20-ї річниці падіння Берлінського муру та залізної завіси.

Мета конкурсу - покращити поінформованість громадян про важливість участі у процесах розбудови громадянського суспільства та розповісти про успішні приклади громадянського суспільства у дії. Ініціатором та спонсором конкурсу виступає Постійна місія Німеччини при ОБСЄ за сприяння Греції, що в цьому році головує в ОБСЄ ,

Переможці конкурсу відвідають м. Відень 5-6 листопада 2009 року, де візьмуть участь у заходах високого рівня, присвячених 20-й річниці падіння Берлінського муру та залізної завіси.

Відеороліки, що переможуть у конкурсі будуть продемонстровані 5 листопада на спеціальній виставці та розміщені на каналі ОБСЄ в інтернет-сервісі YouTube та на веб-сайті організації.

Участь у відео-конкурсі «Беручи участь: ініціативи у сфері розвитку громадянського суспільства у регіоні ОБСЄ» можуть взяти усі жителі 56 країн-членів ОБСЄ віком від 18 до 30 років. Окремо зарошуються до участі студенти, журналісти та учасники програм сприяння громадянському суспільству. Кінцевий термін подачі заявок на участь у конкурсі - 2 жовтня 2009 року.

З інформацією щодо проведення конкурсу можна ознайомитися на веб-сайті ОБСЄ за адресою : http://www.osce.org/item/39260.html

Детальніше англійською

Аплікаційна форма

Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.