bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національний конкурс «Благодійна Україна – 2016»: триває прийом заявок
23.02.2017

Найкращих благодійників України нагородять «Янголами добра». Щорічний конкурс «Благодійна Україна» продовжує прийом заявок. До 28 лютого благодійників з усієї України номінують на одержання найпрестижнішої нагороди  у сфері благодійності. В кінці березня будуть поціновані ті, хто робить своїми справами світ кращим. Не пропустіть термін подачі заявок, адже кожного з нас оточують люди про справи яких має дізнатися вся країна.

Національний конкурс «Благодійна Україна» -  щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а у форматі «Благодійна Україна» - проводиться з 2012 року

У жовтні минулого  року стартував 10-й, а в форматі «Благодійна Україна» - 5-й за рахунком конкурс.  Рішенням засновника цього року заявки на участь у конкурсі   приймаються до 28 лютого 2017 року. Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в п’ятнадцятьох  основних, трьох індивідуальних та чотирьох спеціальних номінаціях.

Основні колективні номінації:

  1. Благодійність великого бізнесу.
  2. Благодійність середнього бізнесу.
  3. Благодійність малого бізнесу.
  4. Корпоративна благодійність.
  5. Колективне волонтерство.
  6. Всеукраїнська благодійність.
  7. Регіональна благодійність.
  8. Благодійність в охороні здоров’я.
  9. Благодійність в освіті та науці.
  10. Благодійність в культурі та мистецтві.
  11. Благодійність в соціальній сфері.
  12. Благодійність в захисті України.
  13. Благодійність неурядового сектору.
  14. Молодіжна та дитяча благодійність.
  15. Благодійна акція.

Індивідуальні номінації:

  1. Громадянська благодійність.
  2. Меценат року.
  3. Волонтер року.

Спеціальні номінації:

  1. Народний благодійник. 
  2. Благодійність у медіа. 
  3. Інновації в благодійності. 
  4. Допомога з-за кордону. 

В рамках Національного конкурсу також проходять і регіональні  його етапи в таких областях: Хмельницька, Одеська, Житомирська, Херсонська, Львівська та Вінницька. Партнерами Асоціації благодійників України в названих областях є: ГО «Центр ділового партнерства» (Благодійна Львівщина), БФ «Фонд громади міста Херсон «Захист» (Благодійна Херсонщина), ГО «Мистецька сотня «Гайдамаки» (Благодійна Хмельниччина), БФ «Карітас Одеса УГКЦ» (Благодійна Одещина), БО «Планета для дітей» ( Благодійна Житомирщина» та  ГО «Творці історії» (Благодійна Вінничина).

Щороку організатори конкурсу згідно з Положенням «Про конкурс» формують керівні органи конкурсу, які відповідають за організацію, проведення, популяризацію та визначення переможців. Очільниками керівних органів «Благодійної України – 2016» стали: Максимчук Олександр – Голова організаційного комітету; Рудницька Анжеліка – Голова Наглядової ради; Криса Марина – Голова Національної експертної ради; Мудрак Лариса –Голова медіа-ради; Демчак Володимир –Голова Ділової ради.

Спочатку переможців відзначать на регіональних рівнях, а в кінці березня відбудеться церемонія нагородження на Національному рівні. Переможці конкурсу  будуть удостоєні  титулу «Ангел добра», їм буде вручена однойменна відзнака, яку в доброчинному середовищі іменують благодійним «Оскаром».

Що необхідно для участі у конкурсі? Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми, яку можна завантажити на сайті Національного конкурсу «Благодійна Україна». Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив. Останній день прийому заявок – 28 лютого 2017 року. Після закінчення прийому, Національна експертна рада протягом двох тижнів розглядатиме заявки, що надійшли до оргкомітету та визначатиме переможців конкурсу у кожній окремій номінації.

Залишилося не так багато часу. «Ангели добра» скоро знайдуть своїх нових власників та розлетяться у різні куточки України. Про добрі справи мають знати всі, а добро має бути винагородженим.

Тому, хто ще зволікав: заповнюйте заявку та надсилайте на електронну адресу: [email protected].

 Деталі на сайті: http://blagoukraine.org/ukr.html

Контакти

  • Оргкомітет НК «Благодійна Україна»
  • [email protected]
  • (044) 537-12-80
  • (063) 484-93-45

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.