bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс спортивної фотографії
02.10.2008

Конкурс спортивної фотографії проводиться з метою популяризації та розвитку олімпійського руху, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності громадян, підняття престижу українського спорту та залучення населення України до занять спортом.

Конкурс проводиться в наступних номінаціях:

1. “Перші дитячі досягнення” - перші досягнення дітей, які залучилися до занять фізичною культурою та спортом, наприклад: момент фінішу, виконання фізичної вправи, прагнення до перемоги.

2. “Змагальне напруження” - яскраві моменти спортивних змагань.

3. “Спортивна сім’я” - зображення сім’ї, всі члени якої залучилися до занять фізичною культурою та спортом.

4. “Від масовості до професійної майстерності” - зображення учасників масових фізкультурно-спортивних заходів, наприклад: спортивні паради, масові забіги (запливи), олімпійський урок.

5. “Жінка в спорті” - зображення жінки, яка займається будь-яким видом спортивної діяльності, наприклад: спортсменку, тренера, спортивного лікаря, спортивного керівника.

6. “Спортивні емоції” - зображення людей (спортсменів, тренерів, суддів, вболівальників) в моменти прояву їх емоцій під час спортивних змагань.

7. “Тренер” - відображення особистості тренера.

Всі фотографії, які подані на Конкурс, повинні бути зробленими протягом 2008 року, оригінальними і вільними від прав третьої сторони. До участі у конкурсі не допускаються фотографії, на яких зображені прапори, гасла, знаки, символіка тощо політичних партій, а також спиртні та тютюнові вироби.

Прийом фотографій на Конкурс триває з 1 вересня по 15 жовтня 2008 року.

Фотографії приймаються за адресою : 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 42, Національний олімпійський комітет України з поміткою «на конкурс спортивної фотографії».

Інформація щодо оформлення заявки на сайті: http://www.noc-ukr.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.