bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення дослідження феномену професійного вигорання
12.12.2016

Форум НДО в Україні запрошує кваліфікованих фахівців, дослідницькі групи та організації подавати заявки на проведення оцінки професійного вигорання серед працівників гуманітарних організацій в Україні. Дане дослідження буде проведене за підтримки OFD та DRC/DDG. Дедлайн - 20 грудня 2016 р.

1. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ТА ОБГРУНТУВАННЯ

Військовий конфлікт в Донецькій та Луганській областях триває уже більше 2-х років, він продовжує розділяти Україну, став причиною вимушеного переселення більше 1,5 млн. людей, та залишив інших мешканців регіону без доступу до життєво необхідних речей, таких як вода, житло, охорона здоров’я, соціальний захист.

Місцеві НДО, волонтери та ініціативні групи допомагали людям в підвалах та бомбосховищах, постачали необхідні продукти, воду, засоби гігієни, медикаменти, соціальну та юридичну підтримку жителям сіл, розташованих неподалік лінії зіткнення, часто ризикуючи власним життям.

Гуманітарна допомога є виснажливою фізично та емоційно, тому багато співробітників цієї сфери намагаються знайти здоровий баланс між вимогами професії та необхідністю приділяти належну увагу власному благополуччю. Форум НДО в Україні планує провести базову оцінку. з метою усунення труднощів та можливих негативних наслідків тривалого стресу та професійного вигорання працівників гуманітарної сфери

2. ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ

Результати дослідження будуть використані спільнотою НДО для вирішення спільних проблем. Висновки з цього дослідження будуть широко розповсюджені серед зацікавлених стейкхолдерів та слугуватимуть основою для протидії професійному вигоранню на робочому місці, а також будуть використані для різноманітних тренінгів на тему вигорання серед національних та міжнародних НДО.

3. ЦІЛІ ДОСЛІДЖЕННЯ

  • Проаналізувати та підготувати короткий огляд існуючих вітчизняних і міжнародних досліджень на тему професійного вигорання працівників гуманітарної сфери.
  • Провести оцінювання ознак вигорання, першочергово серед персоналу НДО.
  • Проаналізувати та порівняти стадії професійного вигорання серед працівників різних рівнів у національних та міжнародних НДО, а також державних соціальних служб.
  • Оцінити, як різні організації вирішують проблему вигорання серед своїх працівників, та який вплив це має на рівень вигорання працівників цих організацій.
  • Виокремити найкращі практики та надати рекомендації для НДО щодо впровадження заходів для протидії професійному вигоранню в Україні.

4. ОРІЄНТОВНА ТРИВАЛІСТЬ ДОСЛІДЖЕННЯ

Дослідження повинне завершитись упродовж трьох місяців, але не пізніше 31 березня, 2016р.

5. ПРАВИЛА ТА УМОВИ

Для участі у відборі, усі зацікавлені консультанти та організації заохочуються надіслати свої заявки, що мають включати:

  • Короткий огляд дизайну та методології дослідження:
  • Орієнтовний графік дослідження
  • Резюме потенційних учасників дослідницької команди
  • Загальний бюджет

Кінцева дата подання заявок 20 грудня, 2016 р. на імейл [email protected]. При виникненні запитань звертайтесь телефонуйте до Оксани Косенко (095-3663844).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.