bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотоконкурс від Асамблеї європейських регіонів
10.08.2009

Асамблея європейських регіонів (AER) запрошує молодих людей взяти участь у міжнародному фотоконкурсі та продемонструвати свіжий погляд на ключові питання життя Європи.

Переможці конкурсу матимуть змогу продемонструвати свої роботи на міжнародній фотовиставці у Брюсселі, яка проходитиме 17 вересня - 15 жовтня 2009 року.

Метою конкурсу є залучення молоді до демонстрації власної позиції про важливі питання нестандартним шляхом.

Учасники мають можливість виразити своє бачення щодо однієї з трьох різних тематичних категорій:

1. Європа в русі. Міграція, інтеграція, стереотипи Хто такі мігранти, яким чином відбувається їхня інтеграція в суспільство у Вашому регіоні? Які існують стереотипи щодо мігрантів, та які, на Вашу думку, дії чи ініціативи допоможуть подолати їх?

2. Європейська ідентичність? Цінності, різноманітність та культурний діалог Чи є Європейський Союз чимось більшим ніж “економічний фіктивний шлюб”? Чи допомагає Євросоюз подолати тривалі суперечності?

3. Європа завтра. Сталий розвиток, екологія, довкілля Який конкретний приклад з Вашого повсякденного життя демонструє, що потреби майбутніх поколінь поважаються? Яким чином Ви та Ваші друзі підтримуєте ідею захисту навколишнього середовища? Що це означає для Вас.

Хто може брати участь у конкурсі? Молоді люди віком від 18 до 30 років, які проживають у європейському регіоні та демонструють свою зацікавленість щодо вищезазначених питань.

Яким чином? Надішліть заповнену реєстраційну форму до Секретаріату Асамблеї за адресою [email protected] до 15 серпня 2009 року.

Як подати фото? Ви можете надіслати їх на CD-rom до Секретаріату Асамблеї Assembly of European Regions 6 Rue Oberlin 67000 Strasbourg France або завантажити фото на Picasaweb.Для завантаження використайте: Username: snapshot.aer Password: aerphoto2009.

Максимальна кількість приєднаних фото - 3. Кінцевий термін - 15 серпня 2009 року. Фото необхідно надсилати (приєднувати) із заголовком та коротким описом.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.