bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення аудиту МБО «Екологія-Право-Людина»
28.11.2016

МБО «Екологія-Право-Людина» запрошує до участі в тендері на проведення аудиту. Запрошуємо незалежних аудиторів до 12 грудня 2016 року подати документи для участі у тендері на закупівлю послуг з проведення фінансового аудиту за звітний період: з 01 січня 2016 р. до 31 грудня 2016 р. Дедлайн - 12 грудня 2016 р.

ЕПЛ (надалі – Організація) бажає отримати послуги аудиторської фірми з метою проведення аудиту за період з 01 січня 2016 р. до 31 грудня 2016 р. включно.

З метою отримання кваліфікованих послуг незалежного аудитора Організація проводить тендер. Запрошуємо незалежних аудиторів 12 грудня 2016 року взяти участь у тендері на закупівлю послуг з проведення фінансового аудиту за звітний період: з 01 січня 2016 р. до 31 грудня 2016 р.

Результатом тендеру буде відбір ТоВ чи ФОП на надання відповідної послуги. Якщо вас зацікавила дана пропозиція, то просимо вас надіслати:

1. Лист про зацікавленість.

Лист про зацікавленість повинен містити таку інформацію:

1.1. Повна назва організації (компанії чи ФОП)

1.2. Тип організації (фірми)

1.3. Адреса

1.4. Номер телефону

1.5. Номер факсу

1.6. Електронна пошта .

1.7. Веб- сайт (якщо є)

1.8. Індивідуальний податковий номер платника податків (організації (компанії)/ФОП).

1.10. Банківські реквізити організації (компанії/ФОП).

1.11. Інші документи, які мають бути надані додатками до листа зацікавленості:

1.11.1. Копія Витягу про реєстрацію з Єдиного державного реєстру (завірена).

1.11.2 Копія паспорта та копія свідоцтва платника ПДВ (завірені).

1.11.3.Копія довідки про включення до реєстру ЄДРПОУ (завірена).

1.11.4. Копія статуту підприємства.

1.11.5.Копія ліцензії/ дозволу про надання відповідних послуг (завірена).

1.11.6. Копія свідоцтва про сплату єдиного податку (завірена).

2. Кошторис (бюджет): перелік послуг, вартість послуг погодинно.

3. Технічне завдання для проведення аудиторської перевірки діяльності Організації 

I. Вступ

Міжнародна благодійна організація «Екологія – Право – Людина» (надалі «Організація») має намір провести річний аудит діяльності організації за період з 1 січня по 31 грудня 2016 року, а також аудит звіту про надходження та використання коштів від Шведського агентства з міжнародного розвитку. Аудит повинен проводитися у відповідності до міжнародних стандартів аудиту, затверджених Радою з питань міжнародних стандартів аудиту та гарантування достовірності (IAASB). Аудит має бути проведений зовнішнім, незалежним і кваліфікованим аудитором (Certified Public Accountant/Authorised Public Accountant або еквівалентні сертифікати). Досвід проведення аудиту в громадських організаціях є обов’язковим.

II. Цілі та завдання аудиту

-          надати аудиторський висновок щодо того, чи надають фінансові звітності Організації, зокрема Баланс, Звіт про витрати, Звіт про рух грошових коштів, належне об’єктивне відображення, в усіх суттєвих аспектах, фінансового стану Організації станом на 31 грудня 2016 року відповідно і зміни його чистих активів за звітний період;

-          Висловити аудиторську думку щодо того, чи звіт про надходження та використання грошових коштів за період з 1 січня 2016 року до 31 грудня 2016 року складений відповідно до затвердженого бюджету та вимог SIDA згідно з угодою між SIDA та Міжнародною благодійною організацією «Екологія – Право – Людина» від 30.07.2013 року, а також змін до угоди від 14.08.2014 року. У звіті має бути зазначена така інформація: сума за бюджетом (USD), сума витрат, сума невикористаних коштів. Також необхідно зазначити суму надходження (USD) за даний період.

-          виходячи з вищезазначеного, підсумувати результати перевірки  питань внутрішнього контролю в Організації, а також оцінити ризики у сфері контролю і визначити суттєві недоліки, у тому числі істотні слабкі сторони, в межах процедур аудиту, необхідних для висловлення думки щодо фінансової звітності;

-          надати інформацію стосовно нижчеперерахованих категорій витрат усієї організації у розрізі джерел фінансування (з розбивкою щомісячно) за період з 1 січня 2016 до 31 грудня 2016 року (інформацію необхідно надати в Управлінському листі):

•Персонал (згідно посадових обов’язків): прізвище, ім’я, посада.

•Постачальники послуг за договорами (цивільно-правові угоди): прізвище, ім’я,

вид послуг, що надавались.

•Фізичні особи, зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності;

приватні підприємці: прізвище, ім’я, вид послуг, що надавались.

-          надати інформацію стосовно зазначеного нижче:

  • Рух грошових коштів донорів за проектами, які Організація реалізовувала

впродовж 2016 року (баланс на початок періоду, надходження, витрати, баланс

на кінець періоду).

  • Витрачання коштів за напрямками діяльності у 2016 році та їх джерела

(співставлення сум бюджету з фактичними сумами з деталізацією витрат за статтями бюджету).

Дану інформацію необхідно надати в Управлінському листі у двох таблицях.

-          оцінити дотримання в Організації положень національного податкового законодавства;

-          оцінити дотримання зобов’язань, зазначених у договорі між Шведським агентством з міжнародного розвитку (надалі «SIDA») та Організацією (усі доречні статті угоди). З цією метою аудитору має бути надана копія договору;

-          навести склад правління та наглядової ради Організації;

-          зазначити, яких заходів було вжито за результатами попередніх аудитів і чи були вжиті заходи достатніми для усунення виявлених недоліків.

III. Звітність аудитора

Після завершення аудиту, аудитор має надати Організації Лист до управлінського персоналу/менеджмента організації , який міститиме аудиторську думку (Opinion), висновки та виявлені результати. Перелік виявлених результатів не обмежується окресленим обсягом роботи; аудитор може також висвітлити інші питання. Звіти аудитора мають містити докладну інформацію про використану методологію і обсяг аудиту. Аудитор має надати рекомендації щодо усунення будь-яких виявлених недоліків. Рекомендації мають бути представлені у порядку їх пріоритетності.

Звіти аудитора мають містити запевнення у тому, що аудит було проведено кваліфікованим аудитором у відповідності до міжнародних стандартів аудиту, затверджених Радою з питань міжнародних стандартів аудиту та гарантування достовірності (IAASB)

Звіти підписуються відповідальним аудитором із зазначенням посади аудитора та назви аудиторської компанії.

Звіти за 2016 рік мають бути підготовлені англійською та українською мовами та мають бути надані Організації у двох друкованих примірниках кожною мовою, а також надіслані в електронній формі.

Аудит має розпочатися не пізніше 19 січня 2017 року і аудитор має надати організації Листи про результати аудиту не пізніше 19 лютого 2017 року.

IV. Умови участі у тендері

Компанія, яка подається на тендер, повинна до 12 грудня надіслати на електронну скриньку такий перелік документів:

1. Свідоцтво/виписку про реєстрацію аудиторської компанії.

2. Сертифікат на право займатись аудиторською діяльністю.

3. Документи, які підтверджуються досвід роботи компанії з неприбутковими організаціями.

4. Комерційну пропозицію (потрібно вказати загальну вартість та погодинну тарифікацію).

5. Пропозиція повинна містити запевнення, що аудит буде проведено відповідно до міжнародних стандартів аудиту, затверджених Радою з питань міжнародних стандартів аудиту та гарантування достовірності (IAASB).

Просимо звернути увагу, що одна і та сама Компанія не може надавати нам послуги із аудиторської перевірки два роки поспіль.

Додаткова умова:

Заявки на тендер, які надійдуть після вказаного в оголошенні терміну, не розглядатимуться.

До участі у тендері допускаються лише такі тендерні пропозиції, які повністю

відповідають умовам тендеру і надійшли до терміну, вказаному в оголошенні. Відповідність поданих пропозицій умовам тендеру визначає Організатор тендеру. SIDA затверджує обрану пропозицію. Учасники тендеру погоджуються з тим, що Організатор тендеру не повертає матеріали, подані на будь-якій стадії проведення тендеру без спеціальної вимоги учасника, викладеної в письмовій формі та належним чином надісланої Організатору тендеру. Якщо учасник тендеру протягом місяця від дня оголошення його результатів не висунув вимогу про повернення йому надісланих на тендер матеріалів та документів, вважається, що Організатор тендеру має право володіння ними.

Участю у тендері учасник безумовно погоджується з усіма умовами тендеру та бере на себе обов’язок їхнього належно виконувати. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов тендеру, та/або питань, не врегульованих умовами тендеру, остаточне рішення приймається Організатором тендеру.

Рішення Організатора тендеру є остаточним та оскарженню не підлягає.

Визначення переможця тендеру

Тендерним комітетом, створеним в рамках проекту, буде здійснено відбір пропозиції, яка найбільше відповідатиме вимогам проекту, чинного українського та міжнародного законодавства. Надіслані на тендер матеріали не рецензуються.

Результати тендеру будуть оприлюднені на веб-сайті Організатора тендеру. http://www.epl.org.ua/.

Учасники тендеру отримають копію протоколу засідання тендерного комітету електронною поштою.

Тендерну пропозицію надавати українською мовою в роздрукованому вигляді разом з додатками у запечатаному конверті, підписаному на місці розкриття, за адресою: вул. Івана Франка, 9, оф. 1А, м. Львів, 79005.

Документи повинні бути надіслані поштою до 12 грудня 2016 року включно. 14 грудня 2016 року відбудеться процедура тендеру.

Контактна особа: директор Олена Кравченко, тел.: (067) 648-07-21, 

e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.