bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ВГО «Гей-альянс Україна» оголошує тендер для закупівлі послуг аудиторської перевірки
18.11.2016

Всеукраїнська громадська організація  «Гей-альянс Україна» оголошує тендер для закупівлі послуг аудиторської перевірки діяльності організації при провадженні проекту «Захист та адвокація прав ЛГБТ-спільноти в Україні», який реалізується з 01 вересня 2015 року по 31 грудня 2016 року ВГО «Гей-альянс Україна», у співпраці з RFSL (Шведської федерації за права лесбійок, геїв, бісексуалів, трансґендерів та квір) за фінансової підтримки Шведського аґентства з міжнародного розвитку, SIDA. Дедлайн - 27 листопада 2016 р.

Джерело фінансування закупівлі – дана закупівля здійснюється за кошти RFSL (Шведської федерації за права лесбійок, геїв, бісексуалів, трансґендерів та квір),  що фінансується SIDA (Шведське аґентство з міжнародного розвитку).

Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг

1. Аудиторська перевірка діяльності організації при провадженні проекту «Захист та адвокація прав ЛГБТ-спільноти в Україні», за період його виконання з 01 вересня 2015 року по 31 грудня 2016р.

Галузі, що мають бути охоплені: національні стандарти бухгалтерського обліку, міжнародні стандарти бухгалтерського обліку, трудове право, цивільне право, господарське право, авторське право, фінансове право, діяльність благодійних та інших неприбуткових організацій.

Термін надання послуг:

Проведення аудиту: з 16 по 22 січня 2017 року.

Очікуваний результат робіт та послуг та загальні вимоги

  • Перевірка документообігу в рамках угод/додаткових угод, що виконувались в період реалізації проекту ВГО «ГАУ».
  • При проведенні аудиту аудитори мають керуватись технічним завданням для аудитора, який є додатком до угоди між ВГО «ГАУ» та RFSL (Шведською федерацією за права лесбійок, геїв, бісексуалів, трансґендерів та квір), та надається організацією за окремим запитом.
  • Розуміння аудитором характеру та обсягу роботи, який має бути виконаний.
  • Наявність сертифікованих аудиторів (САР, СІРА), які плануються для залучення до даного завдання.
  • Наявність досвіду проведення перевірки цільового використання грошових коштів у аудиторів, які плануються для залучення до даного завдання.
  • Незалежність аудитора та відсутність конфлікту інтересів.
  • Досвід у проведенні перевірки цільового використання грошових коштів неприбуткових організацій у зовнішнього аудитора, який пропонується для залучення до даного завдання.
  • Вартість проведення аудиту та готовність до подальших переговорів щодо її зниження; розкриття інформації щодо формування вартості аудиторських послуг.
  • Аудит має здійснюватися відповідно до міжнародних стандартів, виданих міжнародною федерацією бухгалтерів (IFAC).
  • Аудиторський висновок має містити думку про те, чи відповідає представлений фінансовий звіт бухгалтерському обліку організації та Інструкціям SIDA щодо надання звітності відповідно до МСА 800/805.
  •  Аудитор повинен надати лист з рекомендаціями/Меморандум для аудиту, який повинен містити результати перевірки, зроблені в ході аудиту. Аудитор повинен також висловити думку з інших питань, які стосуються технічного завдання.
  • Вся документація, що надаватиметься організації аудиторською компанією, має надаватися українською та англійською мовами в 3 (трьох) екземплярах.

Інформація про обовязкові кваліфікаційні вимоги, документи, критерії оцінки та правила оформлення тендерної пропозиції – в додатковому файлі Ogoloshennya_tender_audit2016_РФСЛ_

Кінцевий термін подачі документів для участі у тендері – 27 листопада 2016 року до 18-00 за Київським часом

Всі учасники конкурсу будуть проінформовані про його результати до 01 грудня 2016 року  до 18-00 за Київським часом.

Документи слід подавати на електронну пошту [email protected]

За додатковою інформацією прохання звертатися:

Телефон організації +38(044)38-38-266

Віктор Орел +38(097)314-74-25

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.