bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cоціальні проекти з усієї України будуть представлені у Києві наприкінці листопада
06.08.2009

Наприкінці листопада поточного року Державна соціальна служба для сім’ї, дітей та молоді вдруге проводитиме Всеукраїнський фестиваль соціальних проектів.

Взяти у ньому участь зможуть усі бажаючі, які розробили соціальний проект і реалізовували його протягом 2009 року або втілюватимуть його в життя у 2010 році. При чому представити свій проект на фестивалі цьогоріч зможуть не тільки установи і організації, але й окремі громадяни. Головна вимога – аби учасники не плутали разові акції, спрямовані на вирішення актуальних суспільних проблем або втілення задумів, що відповідають основним тематичним розділам фестивалю, з соціальними проектами. Адже соціальні проекти обов’язково мають бути тривалими у часі, мати мету, завдання, повну або часткову фінансову та технічну базу, термін виконання та конкретні кроки реалізації, а також демонструвати кінцевий (очікуваний) результат його проведення.

Для представлення на фестивалі тільки найкраще з кращого організатори вирішили проводити його у три етапи – оголошення конкурсу та збір соціальних проектів, які претендують на участь у заключній частині заходу, відбір проектів компетентним жюрі і безпосередньо їх захист. Авторам проектів, які успішно пройдуть попередній відбір, надаватиметься можливість протягом 10-15 хвилин презентувати свій соціальний проект на фестивалі, куди будуть запрошені високопосадовці, відомі громадські та політичні діячі.

Щоб стати учасником фестивалю необхідно надати організаторам детальний опис соціального проекту, зразки друкованої продукції, що наочно відображають сутність проекту та під час Фестивалю будуть розміщені на виставкових стендах, презентацію проекту в електронному вигляді (PowerPoint), яка демонструватиметься на проекторах під час захисту проектів авторами. Крім цього, необхідно власноруч заповнити заявку про участь у фестивалі.

Для отримання додаткової інформації щодо участі у фестивалі звертатись до уповноваженої особи від Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Марини Руль за телефоном (044) 288-33-02 та електронною поштою на адресу [email protected] з приміткою «на Фестиваль соціальних проектів» або до центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за місцем проживання, які допоможуть заповнити заявку та підготувати матеріали для участі у фестивалі.

Адреси та телефони центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у вашому районі чи місті можна дізнатися на сайті Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді www.dcssm.gov.ua.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.