bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ОПОРА оголошує тендер на послуги з дизайну онлайн-інструментів сайту
18.10.2016

Громадянська мережа ОПОРА оголошує конкурс на розробку дизайну для таких інструментів парламентського моніторингу: пошук по стенограмах Верховної Ради (radastenograma.oporaua.org); пошук по стенограмах комітетів Верховної Ради (komitet-stenograma.oporaua.org).

У рамках Програми USAID “РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво”, що виконується Фондом Східна Європа, Громадянська мережа ОПОРА оголошує тендер на розробку дизайну для таких інструментів парламентського моніторингу:

  • Пошук по стенограмах Верховної Ради (radastenograma.oporaua.org)
  • Пошук по стенограмах комітетів Верховної Ради (komitet-stenograma.oporaua.org).

Громадянська мережа ОПОРА вже другий рік підтримує та розвиває ці інструменти, ідею та елементи дизайну яких було запозичено з проекту http://capitolwords.org, організації Sunlight Foundation. Зараз проводяться роботи з доопрацювання проектів із незначними відхиленнями від дизайну оригінального проекту.

Необхідно розробити дизайн для обох проектів ОПОРИ в однаковій структурі, але в різних кольорових гамах. Як зазначено вище, орієнтовний макет інструментів та елементи дизайну повинні відповідати оригінальному проекту http://capitolwords.org

Термін виконання: 25 днів

Останній день подачі документів: 24 жовтня 2016 року.

Пропозиції повинні бути доставлені в офіс ОПОРИ кур’єром, поштою, факсом або електронною поштою із зазначенням в темі листа «Тендер на виготовлення дизайну онлайн-інструментів».

[email protected]

01103

м.Київ

вул.Професора Підвисоцького 10/10, оф.3

«Громадянська мережа «ОПОРА»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.