bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс фотографій для артбуку «15 зобов’язань людини від Богдана Гаврилишина»
06.10.2016

ГО «Захід» запрошує до участі в конкурсі українських фотографів, які захоплюються своєю країною і які хочуть бачити українське суспільство і культуру квітучими, взяти участь у виданні книги.

Україна є країною в стані змін. Вона прямує до відкритого демократичного суспільства в якому найважливіше це громадяни, які готові брати на себе відповідальність та робити свій внесок у забезпечення прогресу своєї країни, шляхом ініціювання змін, їх забезпечення і підтримки, заради майбутнього.

Саме тому українська громадська організація “Захід” і канадська компанія “Build Strong Cities”, співпрацюють щоб видати книгу, яка сприятиме підвищенню відповідальної громадянської активності. Ми хочемо, допомогти долати виклики, з якими стикається поступальний розвиток України. Ми хочемо надихнути молоде покоління, зробити свій вклад в розвиток своїх міст і країни в цілому.

Книга покликана приголомшливо візуалізувати 15 головних обов’язків людини, які треба виконувати щоб розбудовувати своє суспільство. Ці 15 обов’язків були написані великим українцем, доктором Богданом Гаврилишиним, канадсько-українським вченим, який, переживши нацистську окупацію, змушений був втекти до Канади, щоб згодом стати відомим глобальним економістом і філантропом, який тривалий час і до нині надає підтримку Україні. Ми вважаємо, що, показавши 15 головних обов’язків людини на основі яскравих і привабливих фотографій, ми можемо надихнути читача і викликати позитивну емоційну реакцію у покоління молодих людей, які перетворять Україну в країну добробуту і процвітання.

Отже, ми запрошуємо українських фотографів, які захоплюються своєю країною і які хочуть бачити українське суспільство і культуру квітучими, взяти участь у виданні цієї книги.

З 15 обов’язків які перелічені нижче, Вам буде запропоновано вибрати той, який Ви хотіли б візуалізувати через фотографію. За кожну фотографію, яку ми відберемо для книги, ми гарантуємо невеликий гонорар у розмірі 2000 гривень.

Після публікації книги, відбудеться тур по Україні який буде організовано з метою популяризації книги й заохочення до її прочитання та обговорення. В межах презентації книги, тур охопить щонайменше 15 міст України.

Після книжкового туру в Україні, ми плануємо повести фотографії та книгу в Канаду і провести виставку там.

Якщо ви зацікавлені в участі, будь ласка, заповніть форму яка подана нижче.

Дедлайн - 27 жовтня 2016 р.

Ми відберемо фотографії протягом 3 тижнів і повідомимо результат авторам фотографій які будуть обрані для друку. 

Контакти

  • Андрій
  • 0977384450

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.