bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс кращих практик з культурної трансформації малих міст України
16.09.2016

ГО Інститут культурної політики (м. Вінниця) спільно із Гете інститутом Україна (м. Київ) оголошує конкурс з опису кращих практик малих міст України в напрямку культурної трансформації. Найцікавіші матеріали будуть включені до збірки «PLAN Z. Поради агентів культурних змін. Трансформація малих міст».

ОПИС: Стан малих міст та об’єднаних територіальних громад є важливим показником розвитку країні. Враховуючи процеси з культурної трансформації просторів, які розрізнено відбуваються в невеликих містах та мають позитивні результати, виникла необхідність створення платформи для обміну досвідом в даному напрямку. Окрім цього, впровадження проекту «PLAN Z» у місті Жмеринка, який триває рік, довело на практиці ефективність методики впливу культурних ресурсів на формування діалогу та сприяння розвитку процесу субсидіарності в громаді.

Ваша стаття повинна бути не більше 8 сторінок (шрифт Times New Roman - 12, відстань між строками - 1.15). Автори матеріалів мають надати до 5 якісних фотографій. Роботи надаються українською мовою. 

Прийом матеріалів триватиме до 30 вересня 2016 року.

Відбір матеріалів відбудеться до 10 жовтня 2016 року. Ці матеріали увійдуть до збірки «PLAN Z. Поради агентів культурних змін. Трансформація малих міст»

Авторів матеріалів, буде запрошено до участі в 1ий всеукраїнській науково – практичній конференції керівників малих міст України за темою «Місто як діалог. Чотирьох мірне моделювання розвитку: суспільство, свідомість, самореалізація, субсидіарність», яку заплановано на 9-10 листопада 2016 року у місті Вінниці. В рамках конференції відбудеться презентація кращих практик культурних трансформацій та культурно - економічного розвитку малих міст Німеччини, Грузії, Польщі, Болгарії та України.

Організатори конференції: Міністерство культури України, ГО Інститут культурної політики та Гете Інститут в Києві.  Конференція відбувається за сприяння Голови Обласної державної адміністрації Валерія Коровія. 

В разі виникнення запитань, прохання звертатись за адресою [email protected]

Заповнити анкету за посиланням 

Контакти

  • ГО Інститут культурної політики
  • +380674302301

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.