bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс податківців «Приязна адміністрація»
01.10.2008

Конкурс проводиться у чотирьох номінаціях: -центральні органи виконавчої влади; -центральні органи виконавчої влади, які мають свої територіальні органи; -Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська і Севастопольська міські державні адміністрації; -районні, районні в Автономній Республіці Крим, у мм. Києві та Севастополі державні адміністрації.

Метою конкурсу є виявлення та поширення кращого досвіду роботи органів виконавчої влади з громадськістю, заохочення і стимулювання органів виконавчої влади, які надають послуги на високому професійному рівні. Від державної податкової служби області у конкурсі братимуть участь ДПІ у м.Чернігові, Ніжинська та Прилуцька ОДПІ, Бахмацька МДПІ.

Виступити оцінювачами діяльності органів ДПС мають можливість всі бажаючі платники податків. Для цього необхідно до 15 грудня надіслати заповнені анкети або надати інформацію щодо якості надання послуг органом ДПС на паперових носіях або електронним повідомленням на адресу: 01601, м. Київ, вул. Прорізна, 15, Головне управління державної служби України або в електронному вигляді на електронну адресу: priyа[email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.