bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Український жіночий фонд шукає постачальника послуг на умовах тендеру
22.07.2016

Український жіночий фонд (УЖФ) шукає постачальника послуг для проведення оцінки організаційної спроможності жіночих громадських організацій та підготовки разом з ними індивідуальних планів розвитку на наступні 2-3 роки.

За результатами тендеру буде відібрано організацію, яка проведе оцінку організаційної спроможності 5-7 жіночих громадських організацій (вони будуть обрані УЖФ на конкурсній основі), а також за результатами оцінки розробить плани розвитку організаційної спроможності цих організацій. Планується, що на наступному етапі Український жіночий фонд надасть організаціям технічну, методологічну і фінансову підтримку для реалізації планів.

До участі у тендері запрошуються організації, які володіють методиками та мають досвід консультування громадських організацій з питань організаційного розвитку, що підтверджено відповідними сертифікати.

Обсяг роботи та терміни

Передбачається, що постачальник послуг здійснить наступні роботи: 

  • Спільно з обраними жіночими громадськими організаціями проведе детальну оцінку організаційної спроможності цих організацій за напрямками, що включають, але не обмежуються наступним: лідерство та керівництво; управління та адміністрування; стратегія та планування; клієнти та члени організації; внутрішні та зовнішні комунікації; ресурси (джерела доходів, бюджет, управління персоналом, тощо); фінанси та бухгалтерський облік; контроль ефективності, системи моніторингу та оцінки.
  • Підготує звіт з оцінки організаційної спроможності.
  • На основі результатів оцінки спільно з громадськими організаціями розробить план  розвитку організаційної спроможності та надасть детальні рекомендації для кожної з них.

Додатковою перевагою у виборі постачальника послуг буде надання після оцінки організацій їм рекомендацій щодо найкращих міжнародних практик за напрямками діяльності, які можуть бути цікаві оцінюваній організації.

Термін виконання послуг – 4-6 місяців.

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • Володіння методиками оцінки організаційної спроможності і успішний досвід їх використання для проведення оцінки і розробки планів організаційного розвитку українських громадських організацій;
  • Досвід консультування НУО в питаннях організаційного розвитку та стратегічного планування не менше 3 років;
  • Наявність відповідних сертифікатів і рекомендацій від українських та/ або міжнародних громадських організацій та благодійних фондів;
  • Ґендерно-сенситивна команда організації, яка буде проводити оцінку організаційної спроможності.

Перевага при розгляді тендерних пропозицій надаватиметься жіночим організаціям.  

Для участі у тендері зацікавлені організації мають надати наступне:

  • Заповнену аплікаційну форму, яка містить інформацію щодо досвіду організації у проведенні оцінки організаційної спроможності організацій, консультування з організаційного розвитку та стратегічного планування, опис запропонованої методології, план дій та розрахунок вартості послуг.
  • Дві рекомендації від українських та/або міжнародних громадських організацій або благодійних фондів, які підтверджували б досвід організації у проведенні оцінки організаційної спроможності НУО.
  • Сертифікати, що підтверджують кваліфікацію організації та/або її персоналу.

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected] до 20 серпня 2016 року включно.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.