bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс бізнес-планів серед молоді в Запорізькій області
13.07.2016

Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР проводить регіональний етап Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді Запорізької області.

Конкурс реалізується з метою популяризації ідей підприємництва в молодіжному середовищі, заохочення та підтримки підприємницьких ініціатив молоді. Учасники проекту громадяни України віком від 14 до 35 років.

Для участі в Конкурсі претенденти подають:

  • заявку, оформлену за встановленим зразком (Заявка);
  • бізнес-план в електронному та друкованому варіанті (формат та вимоги дивіться у Положенні до конкурсу).

Конкурсні роботи подаються у двох номінаціях:

«виробництво, сфера послуг і торгівля»: сільське господарство, лісове господарство, рибне господарство, промисловість, будівництво, оптова й роздрібна торгівля, торгівля транспортними засобами, послуги з ремонту, готелі й ресторани, транспорт і зв’язок, фінансова діяльність, операції з нерухомістю, здавання під найм та послуги юридичним особам, державне управління, освіта, охорона здоров’я та соціальна допомога, колективні, громадські та особисті послуги;

«соціальний проект» передбачає бізнес-плани, які фінансуються за рахунок спонсорських, грантових коштів або коштів з державного бюджету та спрямовані на: покращення умов життєдіяльності особистості чи окремих соціальних груп, надання соціальних послуг.

Заявки та бізнес-плани приймаються до 15 вересня 2016 року за адресою: 69005, м. Запоріжжя, вул. Патріотична 49, к.28 (з поміткою КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР ) та на е-mаіl: [email protected]еt

Додаткова інформація: (061)233-61-78 або [email protected]еt 

Конкурс проводиться згідно наказу Міністерства молоді та спорту України та Міністерства економічного розвитку та торгівлі України від 11 серпня 2015 р. № 2881/968 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді»

Контакти

  • КУ “Запорізький обласний центр молоді”
  • [email protected]еt
  • (061)233-61-78

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.