bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено конкурс на розробку логотипу міста Маріуполя
22.06.2016

Фонд розвитку Маріуполя за підтримки Маріупольської міської ради оголошує конкурс на розробку логотипу і фірмового стилю міста. Конкурс покликаний сприяти пошуку оригінального символу і стилю для подальшого використання в якості неофіційної символіки міста. Для того, щоб Маріуполь став більш конкурентоспроможним, привабливим для туристів та інвесторів, необхідно створити сучасний бренд – сильного, розумного, надихаючого міста, в якому хочеться жити, працювати і творити.

Бренд міста – це наші почуття, відчуття і надії на соціальну стабільність, приплив інвестицій, розвиток економіки, створення нових робочих місць. Це гарантований капітал, вкладений у майбутнє міста і його жителів.

Взяти участь в конкурсі можуть усі бажаючі. Запрошуються самостійні автори та авторські колективи. Призовий фонд становить 35 000 гривень. Переможець отримає грошову нагороду у розмірі 20 000 гривень. За друге і третє місце – 10 000 і 5 000 гривень відповідно. Реєстрація учасників та подача конкурсних робіт триватиме до 30 червня включно.

Оцінювати роботи буде конкурсна комісія, до складу якої увійдуть незалежні експерти, представники Фонду, муніципалітету, громадських організацій та засобів масової інформації. Вирішальне слово скажуть жителі міста.

Підведення попередніх підсумків конкурсу відбудеться 8 липня. Кращі роботи будуть винесені на обговорення громадськості, і всі охочі зможуть проголосувати і висловити свою думку.

В якості критеріїв при відборі надісланих робіт буде оцінюватися новизна і сучасність ідеї, її зрозумілість і привабливість для жителів міста. Зміст художнього рішення має відображати унікальність міста, зацікавити інвесторів і посилити позитивні можливості Маріуполя.

Імена переможців конкурсу стануть відомі 15 липня.

Конкурсні заявки приймаються в електронному вигляді за адресою: [email protected] до 30 червня 2016 р. включно.

Ми чекаємо оригінальних ідей, цікавих рішень! Творіть і перемагайте!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.