bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс оригінальних робіт для представників ЗМІ «Життя триває!»
01.10.2008

Що ти знаєш про рак молочної залози? Ти помічав/ла коли-небудь на вулицях свого міста дівчат та жінок з хустинками на головах? Ти боїшся і тобі страшно зануритися у потік «непотрібної» інформації? Але це життя! І рак молочної залози – найбільш розповсюджене захворювання серед жіночого населення України!

Наше завдання - не налякати, а донести потрібну інформацію українським жінкам. Ми хочемо допомогти їм попередити чи виявити це захворювання. Адже статистика говорить, що виявлене на ранніх стадіях захворювання можна вилікувати в 94% випадків.

Благодійний Фонд «Здоров’я жінки та планування сім’ї» за підтримки ТОВ «Мері Кей (Україна) Лтд» анонсує конкурс оригінальних робіт для представників ЗМІ «Життя триває!». Конкурсний період: 1 жовтня 2008 року – 1 березня 2009 року.

Правдоподібно і доступно донесіть жінкам України інформацію з питань профілактики, ранньої діагностики, лікування та реабілітації жінок, що перенесли захворювання рак молочної залози. Підніміть питання розуміння, взаємодопомоги, доброти та особистої відповідальності. Адже рак молочної залози – це не вирок! Життя не закінчується! Воно дає шанс, який важливо не змарнувати!

Це гарна можливість кожного журналіста заявити про себе, вплинути на суспільну думку, донести певну інформацію і проявити співчуття!

Три автори, чиї статті будуть визнані найкращими, отримають грошову винагороду: 1-ше місце – 6500 грн, 2-ге місце – 4500 грн, 3-є місце – 4000 грн.

Додатково три автори, чиї статті не отримають призові місця, однак будуть відмічені журі, проведуть 3 дні в санаторії «Місхор» в Ялті з групою жінок, що проходять реабілітацію. Результати конкурсу будуть опубліковані у виданні «ЖуналістУкраїни» (квітень 2009 року).

Короткі умови конкурсу:

У конкурсі можуть узяти участь журналісти різних друкованих і електронних видань, а також теле і радіо журналісти, які розмістили свою статтю/сюжет у будь-якому друкованому виданні/теле/радіо ефірі. На конкурс необхідно надсилати статтю/сюжет у файлі Word/CD/DVD із посиланням на джерело публікації/показу, а також оригінал статті в опублікованому вигляді.

Статті приймаються українською і російською мові в період з 1 жовтня 2008 по 1 березня 2009 року. Статті, що були надіслані після 1 березня 2009 року, розглядатися не будуть. Стаття повинна бути створена та опублікована/показана в період з 1 жовтня 2008 по 1 березня 2009 року. Кількість робіт одного автора не повинна перевищувати трьох. Автор може створити цикл робіт, що відповідає тематиці конкурсу.

Визначення переможців відбудеться в період з 1 березня по 15 березня 2009 року.Час та місце нагородження переможців буде повідомлено додатково.

Номінації конкурсу:

  • «Просто про складне».
  • Інформація для широкого кола жіночого населення України про необхідність профілактики, своєчасної діагностики, лікування та реабілітації раку молочної залози.
  • Без реклами фармацевтичних компаній та технологій. «З надією у серці».
  • Літературно-художні твори, що несуть ідеї гуманізму, підтримки, взаємодопомоги, співчуття та відповідальності.

Можливі теми робіт:

  • Рак молочної залози, дані соціологічних досліджень
  • Фактори ризику, розвитку раку молочної залози
  • Ранні методи діагностики, де можна зробити УЗІ та пройти мамографію, само обстеження
  • Методи лікування, що необхідно знати про хіміотерапію, опромінення, операції
  • Куди і до кого звертатися в першу чергу
  • Психологічні аспекти спілкування в сім’ї в період захворювання, вміння пояснити дітям проблему.
  • Створення громадських організацій допомоги жінкам, що перенесли рак молочної залози, психологічна підтримка жінок після операції
  • Фізична культура, харчування, образ життя, відпочинок, чого стерегтися
  • Що таке грудні протези, які документи необхідні для безкоштовного отримання протезів, де отримати спеціальну одежу, як оформити інвалідність
  • Існуючі програми, що направлені на підтримку жінок Інші теми, що відповідають тематиці конкурсу

У 2008 році Український Дім буде підсвічено у період з 17 по 20 жовтня. Аби стати учасником конкурсу, надсилайте оригінали ваших робіт і заявку на участь у конкурсі за адресою: 04050, м. Київ, вул. Глибочицька 4, ТОВ «Мері Кей (Україна) Лтд» з поміткою «Конкурс для журналістів» та по електронній пошті [email protected] З питань участі і проведення конкурсу, отримання повної інформації по умовам конкурсу звертайтесь за телефоном: 8 044 490 68 50 – Спеціаліст у зв’язках з громадськістю Задьора Наталія. Разом ми змінимо цей світ на краще!

Контакти

  • Задьора Наталія
  • [email protected]
  • 8 044 490 68 50
  • http://www.telekritika.ua/news/2008-10-01/40937

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.