bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на організацію семінару в Чернігові
21.06.2016

Громадська організація «МАRT» оголошує тендер на організацію  та обслуговування чотирьохденного семінару у м. Чернігові/Чернігівській обл. «Співпраця місцевої влади і громадських організацій. Просування добрих практик» з 27 по 30 червня 2016 року для 30 учасників. 

Послуги з організації заходу   включають у себе:

  • організація проживання учасників семінару;
  • організація харчування учасників семінару;
  • надання в оренду обладнаного конференц-залу для проведення занять. 

Фінансування закупівлі буде відбуватись в рамках проекту«Співпраця місцевої влади і громадських організацій. Просування добрих практик», що реалізується Громадською організацією «МАРТ» спільно з Гельсінським Фондом з Прав Людини (Польща), Центром гуманістичних технологій «АХАЛАР» (Україна) в рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії, що фінансується коштами польської допомоги для розвитку Міністерства Іноземних Справ Республіки Польща та Канадського Міністерства Іноземних Справ, Торгівлі та Розвитку.

Подання цінових пропозицій: особисто або електронною поштою на адресу: [email protected] з позначкою у темі листа: «ТЕНДЕР». Пакет документів має містити: цінову пропозицію (плановий кошторис), пояснювальну записку (детальний опис місця, що пропонується для проведення заходу), реквізити учасника тендеру.

Останій день подання: 23.06.2016 до 15:00 год.

Детальні інформація про умови тендеру та необхідні послуги можна переглянути завантаживши вкладений нижче додаток (pdf-файл) або за посиланням: http://bit.ly/28K6Pi8

Контакти

  • Сергій Блєднов
  • (0462) 774-110

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.