bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс щодо надання послуг із розробки веб-платформи
02.06.2016

Офіс Ради Європи в Києві оголошує конкурс щодо надання послуг із розробки веб-платформи зі збору та обробки даних. Проект «Свобода медіа в Україні», що впроваджується в межах Рамкової програми співробітництва (РПС) Ради Європи (РЄ) та Європейського Союзу (ЄС), має на меті покращити свободу, незалежність, плюралізм та розмаїття медіа в Україні. Одним із очікуваних результатів Проекту є підвищити спроможність Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення для впровадження прозорості медіа власності.

Проект планує закупити послуги розробки веб-платформи зі збору та обробки даних про структуру власності телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги (далі – розробка веб-платформи) та відповідно запрошує до участі у конкурсному відборі компанії-розробники, які відповідають наступним вимогам:

  • компанія є резидентом України, зареєстрована офіційно і сплачує податки;
  • компанія має досвід розробки подібних проектів (он-лайн бази даних, великі портали) для інших великих компаній, міжнародних або громадських організацій.

До уваги братимуться в першу чергу проекти, реалізовані протягом останніх 5 років. Якщо компанія включає в заявку проекти, реалізовані ключовими спеціалістами поза межами компанії, потрібно до кожного з таких проектів надати додаткову контактну інформацію» (п.4 нижче) для можливості отримання підтвердження роботи спеціаліста над вказаним проектом.

Ключові спеціалісти у своїх портфоліо повинні вказувати не лише назви проектів та посилання, а й чітко зазначати свою роль та обов’язки в кожному із вказаних у портфоліо проектів.

Термін подачі заявки

Заявку необхідно надіслати до 15 червня 2016 року до 15:00 за Київським часом на електронну адресу: [email protected].

Більше деталей щодо участь у конкурсі можна знайти за посиланням.

Контакти

У разі виникнення питань звертайтеся до Орисі Федорчук, адміністративного асистента Програми «Свобода слова в Україні», що імплементується Рамковою програмою співробітництва між Радою Європи та Європейським Союзом для країн східного партнерства за телефоном: +38 (044) 303 92 10 (внутрішній 138).

Контакти

  • Орися Федорчук
  • +38 (044) 303 92 10 (внутрішній 138)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.