bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс молодіжних проектів у рамках фестивалю NonStopMedia-VІІІ
19.04.2016

NonStopMedia-VІІІ – це платформа для початківців на вітчизняній арт-сцені, яка дає можливість заявити про себе і стартувати у художньому спільноті.

Саме з цією метою члени журі (Тетяна Тумасян /Харків, Україна - куратор, директор Харківської муніципальної галереї, засновник фестивалю NonStopMedia-VІІІ; Моніка Шевчик /Білосток, Польща - куратор, директор галереї «Арсенал» у Білостоці; Сергій Петлюк /Львів, Україна – медіа-художник, переможець і лауреат міжнародних арт-форумів, лауреат NonStopMedia-ІV) відберуть 10 проектів, які будуть презентовані на різних арт-майданчиках Харкова.

В якості заохочення / призу кожному лауреату буде запропонований сольний проект у 2017 році в одній з престижних галерей України, що, звісно, сприятливо відіб’ється на кар’єрі.

Автору кращого проекту буде надана резиденція на 1 місяць з подальшою презентацією проекту в галереї «Арсенал» у Білостоці / Польща.

Дати проведення фестивалю: 2-9 вересня 2016 року.

Головне завдання NonStopMedia-VІІІ – стимулювати молодих авторів до проектної творчості в сфері сучасного/актуального мистецтва. У конкурсі пріоритети віддаються проектному мисленню і професіоналізму реалізації ідеї, новаторству, подоланню табу (художніх, соціальних і т.д.), наявності «contemporary мови». Автор повинен продемонструвати вміння реалізовувати проекти з чіткою концепцією і внутрішньою логікою.

На конкурс приймаються художні проекти в будь-якій техніці (живопис, графіка, скульптура, фотографія … нові медіа) і будь-якої тематики. Організатори фестивалю вводять лише вікове обмеження для авторів - від 16 до 30 років.

Для участі у конкурсі авторам необхідно:

  • заповнити анкету;
  • надіслати ілюстративний матеріал (фото робіт або ескізи проекту).

Увага!

Анкету необхідно заповнити онлайн в google-формі, ілюстративний матеріал прохання надіслати на електронну адресу [email protected].

Організатори фестивалю залишають за собою право не приймати проекти, які вже брали участь в інших фестивалях і які не відповідають завданням і цілям фестивалю NonStopMedia. Не приймаються до розгляду проекти, якщо вони не мають повної комплектації (заповнена анкета і ілюстративний матеріал до проекту). Подані до розгляду матеріали не повертаються й не рецензуються.

Всі матеріали приймаються до 15 червня 2016 року

Результати конкурсу будуть оголошені до 15 липня 2016 року.

Контакти

  • Харківська Муніципальна Галерея
  • NonStopMedia-VІІІ
  • [email protected]
  • http://mgallery.kharkov.ua/ru/nonstopmedia2016.html

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.