bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на організацію навчального туру до Києва
23.02.2016

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» оголошує конкурс на організацію дводенного навчального туру до м. Києва для представників відділів у справах сім’ї та молоді, центрів СССДМ, громадських центрів СССДМ, громадських організацій.

Навчальний тур буде проведено для 16 спеціалістів з Херсонської, Вінницької, Полтавської, Одеської областей в рамках проекту «Свобода від насильства: покращення доступу до соціальних послуг в Україні», який фінансує Представництво Європейського Союзу в Україні. 

Інформація про замовника:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, заснована у 2008 році міжнародною організацією «Право на здоров’я» (HealthRight International) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив. Ці ініціативи полягають у наданні життєво важливої допомоги незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року. З 2011 року УФГЗ та «Право на здоров’я» запроваджують в Україні проекти, спрямовані на профілактику ґендерно-обумовленого насильства; сприяння розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації для потерпілих від насильства жінок та чоловіків, які вчинили насильство.

Інформація про проект:

Мета проекту: розвиток потенціалу місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування задля розширення спектру, забезпечення доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації для потерпілих від насильства жінок та чоловіків, які вчинили насильство.

Терміни реалізації проекту: 23 грудня 2014 – 23 грудня 2016 року

Географія проекту: Вінницька, Житомирська, Запорізька, Львівська, Одеська, Полтавська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька, Чернівецька, Чернгівська області та м. Київ

Мета тендеру:

Вибір постачальника послуг з організації дводенного навчального туру до м. Києва, на 10-11 березня 2016 року, з метою вивчення досвіду роботи з протидії насильству в сім’ї та щодо жінок для 16 осіб з 4 регіонів України (Херсонська, Полтавська, Одеська, Вінницька області), пропозиції якого відповідатимуть вимогам щодо якості та ціни МБФ «Українська фундація громадського здоров’я», який складатиметься з забезпечення:

  1. Забезпечення проживання та харчування (вечеря 10 березня 2016р., сніданок та обід 11 березня 2016р. в готелі) для 16 учасників з 4 регіонів України.
  2. Оренда залу в готелі проживання на 3 години 10 березня. Організація кави-паузи та обіду для 20 осіб.
  3. Забезпечення канцелярським приладдям – папка, ручка, блокнот та бейдж в кількості по 20 шт.
  4. Організація трансферу для учасників (16 учасників) та супроводу (4 особи) навчального туру протягом двох днів до партнерських організацій та у зворотному напрямку до готелю з метою вивчення досвіду роботи з протидії насильству в сім’ї та щодо жінок.
  5. Організація компенсації проїзду та друк роздаткових матеріалів для учасників (за потребою).

Загальні умови участі у тендері: 

До участі в тендері запрошуються постачальники послуг, компанії, фізичні особи підприємці, приватні підприємці, які:

  1. Мають успішний досвід з організацій заходів на території України.
  2. Офіційно зареєстровані та діють на території України.
  3. Не є платниками ПДВ.

Вимоги до форми тендерної пропозиції (має включати наступні пункти):

  • Інформація про організацію.
  • Обґрунтований бюджет (в грн.).

Прохання до зацікавлених в участі та співпраці з УФГЗ в рамках зазначеної ініціативи, надсилати пропозиції до 29 лютого 2016 року на адресу [email protected]/

Контакти

  • Марина Романчук
  • (044) 278-23-58

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.