bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для журналістів
12.02.2016

Проект Ради Європи «Запобігання та боротьба з насильством щодо жінок та домашнім насильством в Україні» закликає журналістів і фрілансерів місцевих, регіональних та національних ЗМІ взяти участь у конкурсі для журналістів на кращий матеріал для ЗМІ на тему насильства щодо жінок та домашнього насильства.

Етапи конкурсу:

  1. Для участі у конкурсі потрібно заповнити реєстраційну онлайн-форму на сайті Проекту;
  2. Усі учасники отримають автоматичну-відповідь «дякую за реєстрацію», як підтвердження, що форму було заповнено коректно;
  3. Матеріал для ЗМІ повинен бути надісланий на електронну адресу: [email protected] до 7-го травня 2016 року, щонайпізніше.

Усі результати конкурсу (імена переможців) будуть опубліковані на сайті Проекту в кінці травня 2016 р.

Переможці отримають нагороди:

  1. місце – 500 євро;
  2. місце – 300 євро;
  3. місце – 150 євро;
  4. Решта учасників, чиї роботи будуть обрані до півфіналу, отримають почесні відзнаки (грамоти) від Ради Європи.

Критерії оцінки:

  • Стаття повинна зображувати проблеми насильства щодо жінок і/або домашнього насильства і містити повну назву Конвенція Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами (Стамбульська конвенція).
  • Матеріал для ЗМІ повинен бути написаний із дотриманням основних журналістських вимог і відображати суспільно-політичну важливість теми;
  • Довжина кожної статті повинна бути щонайменше 750 слів і щонайбільше 4 500 слів, вона має бути опублікована у друкованому або онлайн-виданні національного / регіонального / місцевого рівня українською, російською та/або англійською мовою.
  • Матеріал для ЗМІ має бути опублікований у період між 1-им січня і 30-м квітнем 2016 року. 

У випадку призупинення проекту чи у разі відсутності фінансування проекту, Рада Європи залишає за собою право призупинити присудження премії або анулювати приз-винагороду за переможне місце у конкурсі у будь-який час.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.