bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Другий національний конкурс «Краще підприємство для родини»
24.06.2009

25 червня 2009 року стартує національний конкурс компаній, які найкраще піклуються про своїх працівників та їх сімї, - «Краще підприємство для родини».

Офіційно оголошено про це буде під час проведення прес-конференції за участю, заступника Міністра соціальної політики і праці, голови Організаційного комітету конкурсу Віктора Іванкевича, заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, співголови комітету конкурсу Тетяни Кондратюк, директора департаменту розвитку та міжнародного співробітництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Олександра Награбового, голови ГО «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» Марини Саприкіної.

 

Другий національний конкурс «Краще підприємство для родини» відбуватиметься з 1 липня 2009 року по 31 грудня 2009 року.

Організаторами конкурсу є ГО «Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» у партнерстві з Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерством праці і соціальної політики України, Державним комітетом з питань регуляторної політики і підприємництва.

 

 

 

Прес-конференція відбудеться за адресою: вул. Еспланадна, 42, приміщення Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, 2-ий поверх, конференц-зал.

Початок о 13:00.

 

Акредитація за номерами: (044) 289 95 05, (044) 558 77 32, [email protected].

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.