bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа соціальних, економічних та політичних досліджень
23.06.2009

Школа соціальних, економічних та політичних досліджень коледжу Карло Альберто (Collegio Carlo Alberto, Турін, Італія) проводить набір учасників до літньої школи «Аналітичні моделі у вивченні європейської політики».

Цільовою аудиторією школи є молоді науковці (аспіранти та молоді викладачі) – в галузі суспільних наук, що спеціалізуються з європейських студій.

Метою школи є командне вивчення та практичне застосування різних аналітичних моделей у соціально-політичних дослідженнях.

Заняття у літній школі складаються зі щоденних сесій – ранкової та вечірньої, кожна тривалістю три години. Протягом ранкової сесії викладачі школи пояснюватимуть слухачам ту чи іншу аналітичну модель з акцентом на можливостях її практичного застосування.

Впродовж другої сесії слухачі презентуватимуть власні зразки застосування моделей (робота в групах) та обговорюватимуть їх з викладачами.
Передбачаються також індивідуальні консультації з викладачами курсів та два спеціальні семінари з методології збирання даних.

Тривалість літньої школи – з 15 по 24 вересня 2009 року.

Для участі у літній школі необхідно надіслати мотиваційний лист, детальне CV, зразок наукового тексту кандидата, короткий опис дисертаційного дослідження (на дві сторінки) та один рекомендаційний лист на адресу академічного куратора літньої школи: [email protected].

Організатори забезпечують безкоштовне проживання учасників. Дорожні витрати та витрати на харчування покриваються учасниками. Плата за участь у літній школі – 150 євро.

Кінцевий термін подачі документів – 30 червня 2009 року.

Офіційна веб-сторінка літньої школи

Європейський освітній портал

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.