bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс есе для молоді «Ми єдині!»
18.12.2015

ГО «Запорізька правозахисна група» оголошує конкурс есе для молоді на тему толерантності та взаємоповаги мешканців з різних регіонів України. 

До участі в конкурсі запрошуються студенти, аспіранти, інтерни та кандидати наук вищих навчальних закладів всіх спеціальностей віком до 30 років, які проживають в Запорізькій області.

Тема конкурсу «Ми єдині!» зумовлена необхідністю інтеграції та адаптації ВПО в громадах Запорізької області, розвитку толерантності та взаємоповаги в суспільстві.

Учасникам конкурсу пропонується дослідити і описати своє бачення шляхів інтеграції ВПО в нових для них містах, налагодження зв’язків між молоддю з різних регіонів України, напрямків роботи, які є пріоритетними для влади та громадськості в цій сфері. Організатори конкурсу не обмежують учасників у виборі теми есе в рамках зазначеного напрямку.

За результатами конкурсу буде відібрано 3 переможці які отримають цінні призи та винагороди.

Останній термін подання матеріалів: 15 січня 2016 року.

Есе у вільній формі потрібно надіслати на електронну адресу - [email protected], з позначкою «Конкурс».

Проект «Початок національного діалогу для примирення українського суспільства на міжрегіональному рівні та підвищення потенціалу в сфері захисту та місцевої інтеграції переселенців в Запорізькій області» реалізується ГО «Запорізька правозахисна група» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні 

Контакти

  • ГО «Запорізька правозахисна група»
  • Сергій Пащуков
  • [email protected]
  • 0671061340

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.