bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для авторів статей на футбольний сайт
16.11.2015

До Дня початку «Революції гідності», одну з провідних ролей в якій відіграли вітчизняні ультрас, Громадська Організація «Неподільна Україна» запускає річний конкурс для футбольних уболівальників.

Це унікальна можливість для всіх поціновувачів футболу спробувати себе в ролі спортивного журналіста, ставши автором статей для футбольного сайту lf.net.ua.

Для участі в конкурсі необхідно виконати лише дві умови:

  1. Зареєструватися на сайті «Легенда футболу»
  2. Розмістити свої статті про історію футболу і його сучасність на сайті (обов’язковою умовою участі у конкурсі є унікальність матеріалів)

Виконати ці два пункти вам допоможуть навчальні матеріали, розміщені на сайті «Легенда футболу» за посиланням: http://lf.net.ua/kak-napisat-statyu

Визначення переможців 

Переможці будуть визначені користувачами сайту «Легенда футбола» і підписниками груп Громадської Організації «Неподільна Україна» у соціальних мережах. Як це відбуватиметься? Кількість посилань на статтю з сайту «Легенда футбола» (через соціальні кнопки на сайті) + кількість «РЕСПЕКТів» під статтею = по 1 балу. Періодично в соціальних мережах з’являтимуться опитування, в яких користувачам пропонуватиметься визначити найкращу статтю. 1 голос за конкурсанта = 1 бал. Відповідно, загальна кількість набраних балів визначатиме місце автора за підсумками конкурса.

Дату останнього дня подання робіт уточнюйте за адресою, вказаною у контактах.

Інформація про проект «Легенда футболу» за посиланням: http://repose.com.ua/LF
Адреса сайту «Легенда футболу»: lf.net.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.