bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс плакатів «Зміни систему, а не клімат»
13.11.2015

Чим спричинені глобальні зміни клімату? Чим вони небезпечні? Чому це стосується кожного з нас? Кожен охочий може спробувати відповісти на ці запитання та мовою художніх засобів висловити своє бачення проблеми змін клімату.

Організатори всеукраїнського Кліматичного Маршу оголошують конкурс плакатів «Зміни систему, а не клімат».

Найкращі роботи будуть зображені на плакатах під час Кліматичного Маршу у Києві, а потім разом з українськими активістами поїдуть до Парижа, де відбудеться цьогорічна Кліматична Конференція ООН. На переможців також чекають «екологічні» подарунки від організаторів – стильні блокноти, виготовлені з переробного паперу, та фірмові бафи.

Малюнки в електронному форматі приймаються до 20 листопада на електронну скриньку [email protected].

З 21 по 25 листопада на сторінці події у фейсбуці триватиме відкрите голосування, яке й визначить переможців. Взяти участь у конкурсі може кожен охочий. Єдиними умовами є свідоме ставлення до проблеми зміни клімату та творчий підхід у зображенні її наслідків або рішень.

Назва конкурсу – це гасло активістів по всьому світу, що борються за впровадження заходів по боротьбі зі зміною клімату. Під час Глобального Кліматичного Маршу вони вийдуть на вулиці своїх міст, аби продемонструвати важливість цієї проблеми та єдність світової громадськості у ставленні до неї. Цього року до руху вперше приєднаються й українські міста (Київ, Харків, Кривий Ріг, Херсон, Запоріжжя та ін.). Кияни зберуться 29 листопада о 12:30 у парку Шевченка та пройдуть маршем до Європейської площі. У програмі дійства заплановані виступи музикантів та громадських діячів, флешмоби та ще багато цікавого.

Стежте за новинами на сторінці події у фейсбуці bit.ly/climatemarchua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.