bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

7 переваг участі у Національному рейтингу благодійників
28.10.2015

Український форум благодійників у партнерстві з журналом «Країна», компанією EY в Україні та консалтинговою групою NIAR продовжує прийом анкет від благодійних фондів та організацій до Національного рейтингу благодійників - 2015.

Навіщо брати участь?

1. Національний рейтинг благодійників – це професійний незалежний рейтинг БФ та БО, що працюють прозоро та готові оприлюднювати свої податкові звіти. Почесно бути у такій компанії!

2. Рейтинг дає можливість заявити про себе як великим фондам, так і меншим –рейтингування проводиться у трьох “вагових категоріях”: до 1 млн. грн, від 1 до 10 млн.грн, понад 10 млн.грн річних витрат на благодійність.

3. Ви можете отримати відзнаку Рейтингу за обсяги благодійної допомоги, за приріст, який показав ваш фонд за рік, за кількість адресних отримувачів допомоги та за кількість залучених волонтерів. Але це не все!

4. У кожній “ваговій категорії” відзначатимуться фонди та організації, що працюють за певними напрямками: соціальних захист, екологія, охорона здоров’я, спорт, культура, освіта, допомога армії та переселенцям, зниження конфліктності в суспільстві. Ваш напрямок роботи важливий!

5. Рейтинг дає можливість підтвердити свою прозорість на національному рівні навіть місцевим фондам – публічно та відкрито. І отримати заслужену увагу та визнання!

6. Усі учасники Рейтингу, що виконали умови заявки, отримують сертифікат участі та право використовувати знак Рейтингу, як підтвердження своєї прозорості та підзвітності.

7. Участь у Рейтингу сприяє стратегічному розвитку сектору благодійності у напрямку підвищення стандартів роботи, вихованню культури благодійності та позитивної громадської думки. Разом це можливо зробити!

Для участі в Рейтингу необхідно заповнити анкету на сайті та надати копії податкових звітів за 2013 та 2014 роки. 

Контакти

  • Український форум благодійників
  • 044 425-92-94

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.