bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Донбас SOS оголошує конкурс серед молодих художників
19.10.2015

Конкурс дитячих малюнків від «Донбас СОС» (http://bit.ly/1XhdILI) у самому розпалі і ми вже встигли отримати перші чудові роботи. За мотивами кращих робіт планується створити графіті в декількох містах України. Ми шукаємо молоді і невідомі широкій публіці таланти, які зможуть втілити дитячі мрії про мир на сірих стінах наших міст, зробивши їх трохи яскравіше і добріше.

Можлива як самостійна участь, так і участь представника творчого об’єднання або участь творчого об’єднання / групи як одного конкурсанта.

Для участі в конкурсі необхідно до 25 жовтня 2015 року:

  • надати портфоліо (не менше 3 робіт) з прикладами робіт художника / творчої групи. Приймаються повнокольорові сфотографовані або відскановані зображення у форматі JPEG, 300 dpi, які не піддавалися додатковій обробці в фоторедактора (УВАГА! Зображення в поганій якості розглядатися не будуть!).
  • надати коротку інформацію про автора / творчу групу, яка містить наступні дані: ПІБ (для творчої групи - назва та ПІБ всіх учасників), вік, місце проживання, рідне місто (для художників-переселенців), дані про освіту (профільне художнє НЕ обов’язково), відомості про реалізовані проекти, участі в конкурсах, нагородах (не обов’язково)

Адреса для відправки: 03680, Київ, вул. Ділова (Димитрова) 5А. Одержувач ГО «ДОНБАС СОС», обов’язково напишіть «на конкурс художників».

Для відправлення електронних зображень: [email protected] або на наших сторінках у соціальних мережах (Facebook, ВКонтакте).

Більш детальна інформація про конкурс: http://donbasssos.org/20151006_painters/

Разом-сила!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.