bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс короткого відео «Чому я йду голосувати»
13.10.2015

В рамках Ініціативи «Молодь проти гречки» Одеська обласна організація ВГО «Комітет виборців України» оголошує  серед молодих виборців конкурс коротких відео «Чому я йду голосувати». Переможець конкурсу отримає грамоту та смартфон, а найбільш вдалі відео-роботи будуть поширені окремим відео-роликом.

Основним завданням конкурсу є активізація молоді до участі у місцевих виборах 25 жовтня 2015 року та формування у молодого покоління виборчої культури. Відео-роботи повинні підкреслити важливість голосування для молоді, мати аргументацію та заклик до молодого покоління прийняти активну участь у виборах та свідомо віддати свій голос. До участі у конкурсі приймаються як персональні, так і групові роботи молоді. Роботи можуть подавати всі виборці незалежно від місця проживання, кількість відео-робіт від кожного заявника необмежена.

Згідно умов конкурсу, приймається будь-яке відео тривалістю до 20 секунд. Вимог до технічних характеристик та способів фіксації немає — можна використовувати як відеокамеру, так і мобільний телефон. Єдині вимоги до змістовної частини відео — не повинно бути передвиборчої агітації та нецензурних висловів чи кадрів.

Підготовлене відео необхідно викласти на сервісі YouTube, а потім розмістити в соціальній мережі Facebook чи ВКонтакте з хештегом #стоп_нечестным_выборам. При розміщенні відео необхідно обов’язково вказати наступну інформацію: Відео на конкурс “Чому я йду голосувати”, автор (автори) — прізвище та ім’я, назва відео (за наявності). Всі відео-роботи повинні бути розміщені не пізніше 20 жовтня 2015 року включно.

Автора відео-роботи, що набере найбільшу кількість “лайків” та перепостів, а також буде рекомендована жюрі конкурсу відзначать спеціальною грамотою, а також цінним подарунком — смартфоном. З найбільш вдалих відео-робіт буде підготовлено відео-ролик, який буде поширений в соціальних мережах та розміщений в ефірі телеканалів. 

Ініціатива “Молодь VS “виборча гречка” реалізується Одеською обласною організацією ВГО “Комітет виборців України”. Ініціатива має на меті підвищення активності, свідомості і виборчої культури молодих виборців та посилення їх впливу на проведення чесних демократичних місцевих виборів 2015 року та подальші громадсько-політичні події в країні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.