bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс авторських віршів та оповідань на тему «Вогонь в душі»
10.09.2015

ВМГО «Союз обдарованої молоді» оголошує про проведення творчого конкурсу авторських віршів та оповідань серед молоді віком від 14 до 25 років на тему «Вогонь в душі».

Кожного з нас в житті хтось або щось надихає та окриляє. Сприяє піднесенню, натхненню та просто хорошому настрою. Допомагає не опускати рук під час труднощів, долати усі перешкоди та досягати поставленої мети. Когось надихає кохана людина, когось щасливішим роблять перемоги його рідної футбольної команди, а хтось радіє з того, що  займається улюбленою справою.

Запрошуємо до участі в конкурсі усіх бажаючих, хто готовий розповісти нам про своє джерело натхнення.  

Умови участі:  

1. Один учасник на електронну пошту [email protected]   може надіслати в електронному форматі одне оповідання  або один вірш на тему, який відповідає тематиці конкурсу.

Матеріали надсилати  у форматі doc. або docx.

Файл назвати за прізвищем та ініціалами автора матеріалу. Ім’я автора набрати українською мовою, наприклад,  Іванов_І.І._вірш.doc або Іванов_І.І._оповідання.doc. 

Обсяг оповідання – до 3 стор.  

Обсяг віршу до 1 стор.

Вимоги до оформлення: текстовий редактор – Microsoft Word, орієнтація – книжкова, поля – усі 20 мм; гарнітура – Times New Roman, кегель – 14, міжрядковий інтервал – 1,5 (для віршів інтервал – 1).

Мова: українська.

2. На електронну пошту [email protected]   надіслати заявку у якій вказати ПІБ, назву твору, домашню адресу, номер контактного телефону. 

Файл заявки назвати за прізвищем та ініціалами автора матеріалу. Ім’я автора набрати українською мовою, наприклад,  Іванов_І.І,_заявка.doс. 

Терміни прийому робіт: 1 вересня – 15 жовтня 2015 року
 
УВАГА! На конкурс приймаються виключно авторські твори. Надіслані матеріали ретельно перевірятимуться на плагіат. За результатами конкурсу планується видання електронного збірника творчих робіт учасників. Автори найкращих робіт будуть нагороджені почесними дипломами Союзу обдарованої молоді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.