bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Кращий молодий соціолог року-2015»
04.09.2015

До участі в конкурсі запрошуються особи, які мають повну вищу соціологічну освіту (диплом бакалавра, магістра або спеціаліста) та яким на 1 вересня 2015 року не виповнилося 35 років.

Подача документів для участі в конкурсі здійснюється до 20 вересня.

Для участі в конкурсі на розгляд конкурсній комісії слід представити 4 наступні документи в електронному вигляді (як додаток в одному листі):

  1. одну наукову роботу номінанта без співавторів у вигляді статті в журналі/збірці статей. Обсяг роботи – до 2 д.а. (до 80000 знаків). Ця робота має бути опублікована в офіційно зареєстрованому  українському або іноземному виданні (з повним посиланням на джерело публікації) в паперовому або електронному вигляді. До конкурсу приймаються роботи, з дня публікації яких (тобто з дати, коли видання було підписано до друку) минуло не менше одного місяця, але й не більше трьох років.

Текст статті слід надіслати до конкурсної комісії разом з іншими конкурсними документами українською, російською або англійською мовою з позначенням вихідних даних публікації;

  1. одну рекомендацію від науковця у  сфері соціології, але не від членів конкурсної комісії та засновників Соціологічного центру імені Н. В. Паніної;
  2. сторінку про автора та його професійні здобутки (CV), в якій необхідно зазначити: ПІП номінанта, поштову та електронну адресу, номер телефону, відомості про освіту та досвід роботи, перелік публікацій автора;
  3. есе (обсягом не більше 20000 знаків) на тему «Соціолог в умовах розколотої країни: технологія і етика»

 Всі файли мають бути у форматі MSWord (doc або docx ) або в форматі pdf.

Документи слід надсилати прикріпленими файлами на електронну пошту panina.fund@gmail.com з поміткою “На конкурс”.

У темі електронного листа слід вказати: Конкурс «Кращий молодий соціолог - 2015».

Учасниками конкурсу  можуть бути переможці конкурсу «Кращий молодий соціолог року»

минулих років (до участі в конкурсі не приймаються роботи дворазових переможців конкурсу).

Автори прийнятих на конкурс робіт будуть запрошені взяти участь у VIІI Міжнародних соціологічних читаннях пам’яті Наталії Паніної  (Київ, 10 грудня 2015 року), на яких конкурсна комісія  оголосить трьох переможців конкурсу. Переможці будуть нагороджені преміями: перша премія – 4000  грн.; друга премія – 3000 грн.;  третя премія – 2000 грн.

Вручення премій приурочується до дня народження Н.В.Паніної – 10 грудня.

У рамках конкурсу також відбудеться вручення спеціальної премії імені І.М. Попової за роботу, що має найбільшу соціально-практичну значущість. Розмір премії 2000 грн.

Соціологічний центр імені Н.В.Паніної

01021, Україна, м. Київ, вул. Шовковична, 12, кім. 313. Тел. (044) 255-60-65,

електронна пошта: [email protected]

 Засновники: Соціологічний центр імені Н.В. Паніної – Є.І. Головаха, В.І. Паніотто, М.М. Чурилов

Члени конкурсної комісії: С.С.Бабенко, А.П. Горбачик, О.В.Жуленьова (секретар конкурсної комісії), Н.В. Костенко, П.В. Кутуєв, О.Д. Куценко (голова конкурсної комісії), С.О. Макеєв, Б.Г. Нагорний, О.Г.Стегній (заступник голови конкурсної комісії), Н.Й. Черниш, Р.П. Шульга.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.