bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено конкурс журналістських розслідувань у сфері порушення прав ВПО на Донбасі
02.09.2015

ГО «Інститут розвитку та соціальних ініціатив» оголошує конкурс журналістських розслідувань для журналістів та студентів журналістики у сфері порушення прав ВПО під час звернень до органів влади та правоохоронних структур на Донбасі. 

Конкурс буде проводитись у двох категоріях: тексти і відео. Текстові роботи повинні бути не двох сторінок. Відео роботи мають бути не довшими за 15 хвилин. Кожна робота перед поданням на конкурс повинна бути опублікована.

Конкурсні роботи мають подаватися на електрону пошту організації [email protected] не пізніше 01 жовтня 2015 року з поміткою «Конкурс журналістських розслідувань». Відеороботи обов’язково мають бути завантажені на сайти або файлообмінники, звідки їх можна переглянути або завантажити, а посилання на них чітко вказані у листі.

Журі конкурсу, до якого увійдуть відомі журналісти, юристи та представники громадськості Донбасу, оцінять роботи до кінця жовтня.

Оцінюватиметься у першу чергу якість написання матеріалу та відео презентації, новинна вартість, документальна підкріпленість та рівень розслідувальницьких умінь.

Переможці конкурсу отримають цінні призи.

Проект “Підвищення громадської обізнаності та боротьба з корупцією в сфері видачі довідок ВПО та перепусток в зону АТО” реалізується ГО «Інститут розвитку та соціальних ініціатив» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.