bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс в рамках глобальної мобілізації action-2015
17.08.2015

ГО «НОВА Енергія» спільно з ГО «Українська молодіжна кліматична асоціація» в рамках глобальної мобілізації action/2015 (http://action2015.org), оголошують «Конкурс кращих реалізованих заходів з енергоефективності».

На сьогоднішній день, люди не довіряють ЗМІ, не вірять рекламі та зневірюються у власних силах. Але ми цілком впевнені, що є ті практики та раціоналізатори, які власними силами та на власному досвіді почали боротьбу з бідністю та зміною клімату через впровадження енергоефективності на місцях.

Саме тому, ми оголошуємо конкурс кращих практик енергоефективності, зменшення споживання вуглеводневих енергоносіїв і зниження викидів вуглекислого газу в приватних домогосподарствах. Ми не тільки побачимо кращий досвід, але й поширимо його серед екологічно свідомих та небайдужих громадян. Усі бажаючі, можуть прийняти участь та ознайомитися з результатами!!!

Для участі у конкурсі необхідно створити пост у групі Facebook з фото, коротким описом (до однієї сторінки) та планом дій для влади щодо впровадження вашого досвіду.

Обов’язково – хаштег #‎action2015  ‪#‎action2015Ukraine.

Головний приз — матеріали вартістю до 2 тис. грн, на вдосконалення впроваджених практик з енергоефективності чи їх доопрацювання. Матеріали можуть бути застосовані для реалізації ідеї проекту.

Також кожен бажаючий повинен надіслати свою ідею (зазначивши приз, на який він претендує) на електронну пошту громадської організації “Нова енергія” - [email protected], темою листа зазначивши “конкурс action/2015”.

Конкурс буде тривати до 28 серпня 2015 року 23:59. Переможця буде оголошено 30 серпня 2015 року.

З усіх питань відносно конкурсу звертайтеся за адресою [email protected].

*Конкурс орієнтований на мешканців міста Харькова та Харківського району.

Бажаємо успіху!

Контакти

Коментарі

Сергій Попов   3258 днів тому   #  

«Конкурс кращих реалізованих заходів з енергоефективності» - якщо мати наувазі сучасний техногенний час, то цей шлях є тупіковим, або це є шлях до самознищення цівілізаціЇ - що й відбувається - хвороби - війни землетруси технокатастрофи - Земля планета таким чином самоочищуЄться. Який же є вихід? Повернення до витоків, біоінженерія як найменш, використання вільноЇ енергіІ. Повчиться у Тесли.....

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.