bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс скульптурних інсталяцій, присвячених проблемі керування автомобілем у нетверезому стані
03.08.2015

Привернути увагу громадськості до проблеми керування автомобілем у нетверезому стані, розкривши свої креативні здібності, можуть як досвідчені художники, так і молоді талановиті митці. Головне – це бажання творчо втілити нагальну соціальну проблему та спонукати суспільство до її вирішення.

Для участі у конкурсі слід намалювати ескіз інсталяції, яка допоможе привернути увагу суспільства до причин та наслідків споживання алкогольних напоїв водіями за кермом.

Подати заявку можна до 30 серпня за допомогою спеціального додатку на Facebook-сторінці компанії-організатора: facebook.com/SUNInBev.UA, де слід зазначити назву інсталяції, її детальний опис та додати свій ескіз. За результатами конкурсу буде обрано чотири найкращі роботи: три з яких визначить журі, а четверту оберуть користувачі Facebook.

Детальні умови конкурсу та процедуру визначення переможців також можна дізнатися на сторінці компанії-організатора у соцмережі.

До речі, під час презентації інсталяцій у м. Києві усі четверо переможців конкурсу отримають мотиваційні призи. Але найголовнішим подарунком для кожного молодого митця стане можливість представити результати своєї творчості широкому загалу.

Ініціатори програми переконані: якщо краса врятує світ, то наполеглива праця і мистецтво допоможуть зробити його кращим.

«Ми сподіваємося, що такий нетрадиційний підхід приверне увагу багатьох українських водіїв та у вирішальний момент допоможе прийняти відповідальне рішення, а учасники конкурсу стануть постійними послами у цьому питанні серед своїх прихильників, друзів та близьких людей», – говорить Денис Хренов, в.о. генерального директора САН ІнБев Україна.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.