bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення оцінки місцевих ринків від Міжнародної організації з міграції
21.07.2015

Міжнародна Організація з Міграції (надалі МОМ) має на меті залучення Постачальників послуг/ неурядових організацій (НУО) для проведення оцінки місцевих ринків у Вінниці,  Житомирі, Миколаєві, Полтаві, Одесі, Сумах, Херсоні, Черкасах та Чернігові в рамках програми  гуманітарної допомоги МОМ «Невідкладна допомога внутрішньо переміщеним особам в Україні»  і для цього оголошує цей запит пропозицій.

Комерційна пропозиція повинна бути дійсною не менше 45 календарних днів з дати закриття тендеру, про що повинно бути чітко зазначено в комерційній пропозиції. Ціни мають бути зазначені в дол. США без ПДВ.

Більш детальну інформацію про участь у конкурсі ви можете знайти на сайті МОМ:

http://iom.org.ua/ua/tender-ua-2015-341

Комерційні пропозиції, що не відповідають зазначеним вище вимогам, не будуть розглянуті МОМ.

Пропозиції мають бути надані особисто або поштою до МОМ за адресою вул. Михайлівська, 8. м.Київ, 01001, до 18:00 години 28 липня 2015 р.

Будь ласка, чітко зазначте на конверті з проектною пропозицією: UA-2015-341 Оцінка місцевих ринків в Вінниці,  Житомирі, Миколаєві, Полтаві, Одесі, Сумах, Херсоні, Черкасах та Чернігові на підтримку гуманітарної програми МОМ в Україні «Невідкладна допомога внутрішньо переміщеним особам в Україні»  для Відділу закупівель МОМ.

Довідки за тендером можна отримати надіславши питання на адресу [email protected] з приміткою: запитання  по тендеру UA1-2015-341 для Валерія Кокота.

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти будь-які пропозиції, відміняти процес відбору або відхиляти всі пропозиції в будь-який час до підписання Договору без жодних зобов’язань по відношенню до Постачальників послуг.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.